Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Puskás Peti klip a láthatáron

Megasztár TV2 - Új Puskás Peti klip a láthatáron

Az énekes leforgatta legújabb videoklipjét "Állítsuk meg a világot" c. dalához, melynek zeneszerzője Vígh Arnold volt. A szöveget Peti saját maga írta a dalhoz. Mint azt már mindenki hallhatta, az idei év Peti számára a nagy szakítás éve volt, mely nagyban befolyásolta őt a dalszöveg megírásában, hiszen mivel is enyhíthetné jobban egy szerelmes férfi az elválás fájdalmát, mint hogy kiírja magából a fájdalmat...

A nehéz időszak után Peti már egy új emberként folytatta a karrierjét, és nagy hévvel vetette bele magát a munkába. Külső megjelenését is megváltoztatta, és új öltözködési stílussal dobogtatja meg a női rajongói szívét.

A video jellegét tekintve egy image klip, melyben Petit egy teljesen új szemszögből ismerhetjük meg az korábbi videoklipjeihez képest. A forgatás időpontjául a rendező és csapata egy elég extrém időpontot választott. A koncepció szerint a főhős átsétál az éjszakából a hajnalba, így a munka nagy része az éj leple alatt zajlott. A stáb éjfélkor találkozott a választott helyszínen, és akkor indult el igazán csak a munka. Hosszú órákon át lépésről lépésre próbálták el a klip minden egyes mozzanatát, hogy a felvétel idején minden tökéletesen menjen, hiszen csak egy óra állt a rendelkezésükre.

A klip különlegessége, hogy filmre forgott és vágás nélkül, "egysnittes" verzióban készült. Ez mind a hazai, mind a nemzetközi viszonylatban különlegesnek mondható. Peti színészi tapasztalatai és a profi stáb egy dinamikus és minőségi munkát eredményeztek, ami remélhetőleg hamar elnyeri majd a közönség tetszését.

2008. 09. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 09. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 09. 25. 9:30
ja. van aki a "Puskás" szóra má' "vérbő" lesz bizonyos helyen... "igaz Hölgyeim?" ;-PPP
Vendég 2008. 12. 01. 16:53
sztem a cikk az tök car!!!!! má bocsesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4xd puskás peti 4ever
Vendég 2008. 12. 20. 18:31
ja és ki a f*om az a pukáspeti

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Puskás Peti klip a láthatáron cikk képei
Megasztár TV2 - Új Puskás Peti klip a láthatáron