Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Csúnyán mellélőtt Lily Allen

Lily Allen - Csúnyán mellélőtt Lily Allen

Elég régen írtunk már Lily Allenről, így azt gondoltuk, hogy végre mesélünk róla valami jót. Na ez sajnos most sem sikerült: az énekesnő ugyanis múlt hétvégén nyíltan dicsőítette a fegyvereket – ráadásul úgy, hogy talán észre sem vette.

Littlest Things

Lilly Allen múlt pénteken egy gépfegyvert ábrázoló nyakláncot viselt, és ezzel rögtön kivívta néhány erőszak ellenes csoport nemtetszését. Az ügy azért roppant kellemetlen, mert a sztár nemrég találkozott London polgármesterével, akivel éppen a késsel elkövetett támadások visszaszorításáról beszélgetett.

„Allen kisasszony teljesen felelőtlen. Az emberek felnéznek rá, így most sokan azt gondolják, hogy a fegyverviselés divatos. Ha az énekesnő valóban a szívén viselné az erőszakmentességet, akkor nem reklámozná a nyakában fegyvereket” – mondta a sztárról az egyik erőszak ellenes csoport képviselője.

Juhász Gergely

2008. 09. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 09. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 10. 03. 8:32
most ez komoly hogy Lilyre szállnak rá amikor emo együttesek ugyanilyen dolgokat szoktak viselni, vagy a rappereket akik miatt már nem egy ember meghalt?
Vendég 2009. 12. 28. 2:22
Lily Allen király...ennyi..:D

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Csúnyán mellélőtt Lily Allen cikk képei
Lily Allen - Csúnyán mellélőtt Lily AllenLily Allen - Csúnyán mellélőtt Lily AllenLily Allen - Csúnyán mellélőtt Lily AllenLily Allen - Csúnyán mellélőtt Lily Allen