Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Október végén jön James Blunt!

James Blunt - Október végén jön James Blunt!

Az egyszerű angol srác, aki már több mint 11 millió albumot adott el világszerte és a hódította meg nők millióit, október 25-én a Budapest Sportarénában lép fel. A színpad az Aréna ellipszisében ezúttal hosszában fog elhelyezkedni és egy egészen elképesztő lámpapark fogja megvilágítani.

Az énekes mellett 4 zenész lesz a 220 négyzetméter nagyságú színpadon. Két nagy kivetítő teszi teljessé a koncertélményt, amelyre 3 kamera adja folyamatosan a helyszíni képeket az előre összeállított képsorok mellé. A színpad építését a koncert napján, reggel 8 órakor kezdik meg, a turné embereinek 48 magyar technikus és építőmunkás fog segíteni. 6 kamion és 4 busz szállítja a turné felszerelését, amelyben füstgép, lézer- és konfetti ágyú is helyet kapott.

A koncerten szerephez jut egy zongora is, amihez Budapesten magyar hangoló mestert kértek. James Blunt mindig arra törekszik, hogy a lehető legjobb koncertet adja rajongóinak, 25-én délután közel két órás hangbeállás és próba mellett még egy fénypróba is lesz, hogy a helyi viszonyok között a legtöbbet tudják kihozni a lámpaparkból. A turnéval saját szakács és konyha utazik, akik nem csak az énekes, hanem az összes közreműködő ellátásáról is gondoskodik. Az öltözők berendezéséhez nem kértek különleges dolgokat, néhány kényelmes kanapé, szék, hűtő, tükrök és TV mindössze a kívánságlista. Ellenben kértek helyi lemezbolt és uszoda lehetőségeket és elérhetőséget, így senki ne csodálkozzon, ha a koncert körüli időpontban egy ilyen helyen összefut magával az énekessel is.

A budapesti koncerten Sandrine lesz az előjátszó, a csinos ausztrál énekesnőt a turné hozza magával. James Blunt fél kilenc után lép majd színpadra.

Jónap Tamás

2008. 10. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 10. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 10. 11. 13:17
Hát igen....én is megnézem ezt a koncertet, ha nem lennének ilyen magasak a jegyárak!
Vendég 2011. 05. 30. 10:31
bmj,kj
Vendég 2011. 05. 30. 10:35
FINOM ZENÉKET SZERETNÉTEK?AKKOR JOBBAN TENNÉTEK HA Fente Levente UTÁN EREDNÉTEK A FACEBOOK-ON. SIESSETEK NAGYON.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Október végén jön James Blunt! cikk képei
James Blunt - Október végén jön James Blunt!