Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Paris Hilton új barátokat keres

Paris Hilton - Paris Hilton új barátokat keres

Legújabb valóságshowjában, ehhez pedig nem volt rest írni egy számot is. A szám megírásában Paris barátja, a Good Charlotte banda rockere, Benji Madden is segédkezett, címe pedig nemes egyszerűséggel „My BFF” (Best Friend Forever, azaz életre szóló barát).

Az új kislemez szeptember 30-án debütált és kettős célt szolgál. Egyrészt ez lesz a hamarosan induló valóságshowjának főcímdala, amelyben 16 nő és 2 férfi verseng majd a minden bizonnyal nem kevés kiváltsággal járó BFF cím elnyeréséért és Paris kísérete lehet majd különböző nyilvános megjelenéseken. Másodsorban pedig, ez a művésznő második albumának első kislemeze, melynek munkálatai nemrég fejeződtek be és várhatóan még októberben a boltok polcaira kerül.

Paris Hilton - Paris Hilton új barátokat keres

A szőke trónörökös a következőket nyilatkozta a dal premiere előtt: „Alig pár napja fejeztem be az albumot. De ezt a dalt csak a barátokról írtam. Szerintem mindenki kapcsolatba tudja hozni magával. Ez egy nagyon vidám dal.”

Paris elárulta, hogy új albumának hangzása eltér a 2006-os Paris címűétől: „Kylie Minogue igazán inspirálóan hatott rám. Imádom őt és az ő euro dance-es hangzását. Az előző album teljesen hiphop-os volt, ez viszont valami totálisan más lesz.” Olyan komolytalan dalok is megtalálhatóak lesznek az albumon, mint a „Paris For Prezident”, a „Platinium Blonde” vagy a „Jailhouse Baby”, ez utóbbi abból csinál viccet, amikor az előkelőséget 2007-ben pár napra rács mögé dugták ittas vezetésért.

vazze

2008. 10. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vazze 2008. 10. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 10. 01. 20:08
Tök jóóó! Imádom Parist! Az első album is nagyon király lett, ez is biztosan nagyon ütős lesz!:) Hajrá Paris! Remélem már e hónpaban meg tudom venni az új albumot!:)
Vendég 2008. 10. 05. 13:36
ennyire buta k u r v á t keresve is nehezen lehet találni
Vendég 2008. 12. 02. 19:40
Hat mar rojotem hogy miert kell neki egy tv musorban baratot keresnie mert neki nincs egy baratja sem ez nagyon gusztustalan hogy egy tv musorban keresi a baratnojet,mongyuk tole kitelik.....=))
Vendég 2009. 03. 13. 10:46
Nekem a zenéje tetszik,de emberileg egy nulla.Nem hinném,hogy csak megjátsza a buta nő szerepet,aki egész eddigi életét elkényeztetett királykisasszonyként tengette,az el is hiszi magáról,hogy ő egy királykisasszony és bármit megtehet.Kár hogy a pénzzel nem jár együtt az intelligencia és a kifinomultság!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Paris Hilton új barátokat keres cikk képei
Paris Hilton - Paris Hilton új barátokat keresParis Hilton - Paris Hilton új barátokat keres