Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney megint „képben van”

Britney Spears - Britney megint „képben van”

A botrányairól híres énekesnő 27. születésnapján, 2008. december 2-án tér vissza új albumával, amely a Circus címet viseli. Az eddig 62 millió CD-t eladó Britney úgy látszik, kicsit azért még képben akar maradni a nagyvilág előtt nemcsak mint drogos, hanem mint énekes is.

Womanizer

Az új lemez felvezető dala, a Womanizer szeptember 26-án debütált az amerikai rádiókban. A dalt az atlantai The Outsyders produkciós csapat készítette, a klipet pedig Joseph Khan rendezte. A tiniként megismert kis „szűzies” Britney-nek tehát nem kellett túl sokat tennie érte, hogy ismét előtűnjön valamivel, lehetőleg nem drog-és egyéb balhéival. Itt van tehát az új lemez, amit hatalmas reklámozás előz meg, de ki tudja, hogy milyen lesz a végeredmény?

Az tény, hogy az énekesnő az elmúlt hónapban három díjat is hazavitt az MTV VMA gáláról "Video of the Year," "Best Female" és "Best Pop Video" kategóriákban. Az viszont azért kérdéses marad, hogy ez tényleg neki köszönhető-e, vagy pedig a már említett embereknek, akik a dalok igazi készítői és alkotói. Van egy mondás, miszerint a csúcson kell abbahagyni. Lehet, hogy arrafelé nem ismerik…

stanley

2008. 10. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2008. 10. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 10. 06. 20:57
Dear Csé! Mi lett a bécsi Madonnás dicsekvésből? Elszállt a Zihlete tán? ;-) ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Britney megint „képben van” cikk képei
Britney Spears - Britney megint „képben van”