Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Miley Cyrus, a Hannah Montana sztárja saját stúdióalbummal jelentkezett!

Miley Cyrus - Miley Cyrus, a Hannah Montana sztárja saját stúdióalbummal jelentkezett!

Miley Cyrus, a hazánkban is rendkívül népszerű Hannah Montana sztárja fiatal kora ellenére igazán sokoldalú egyéniség: sorozatszínész és énekesnő egyszemélyben, emellett pedig ízig-vérig mai tinilány, aki imádja, amit csinál. Természetesen a sikert neki sem adták ingyen, egészen kicsi kora óta tudatosan képzi magát, hogy egyre jobb színésznő és énekesnő legyen.

7 Things

Miley 1992. november 23-án született Nashville-ben, és már gyerekként belecsöppent a showbusiness világába: gyakran elkísérte a színész-countrysztár édesapját, Billy Ray Cyrust a fellépéseire. Páratlan tehetségére és elhivatottságára hamar felfigyeltek, és kisebb TV-s szereplések után Tim Burton mára klasszikussá vált Nagy hal című filmjében is szerepet kapott.
12 évesen járt először a Disney Csatorna Hannah Montana meghallgatásán – azonban ekkor még túl fiatalnak tartották a karakter megformálásához, és nem kapta meg a szerepet. Miley azonban nem adta fel, és milyen jól tette, hiszen két évvel később szorgalma és kitartása meghozta gyümölcsét: ő lett Hannah Montana, és ezzel elindult a világhírnév felé vezető úton.
A színészet mellett Miley-t mindig is érdekelte az éneklés, folyamatosan képezte hangját.
2006 novemberében jelent meg az első Hannah Montana-filmzenelemez, melyen nyolc dalt énekelt. Az album egyből a slágerlisták elejére ugrott, és ez volt az első olyan TV-sorozat zene, mely első helyen nyitott a Billboard Top 200-as albumlistán. A lemez sikertörténetéhez tartozik, hogy mostanra háromszoros platina státuszt ért el.
2007-ben megjelent egy duplalemezes kiadvány, melyen Miley ismét megcsillogtatta bámulatos énektudását, és már lehetőséget kapott, hogy a Hannah Montana dalok mellett saját számokat is rögzítsen.
Idén pedig valóra vált Miley nagy álma: megjelent első, önálló stúdióalbuma! A Breakoutra keresztelt korong hatalmas mérföldkő az életében, Miley saját bevallása szerint ezzel az albummal következett be az igazi, művészi kiteljesedése, melyre oly régóta várt. A lemezen önmagát adhatja, nem az általa életre keltett Hannah Montana karakterét - a dalok mindegyike tökéletesen visszaadja a fiatal énekesnő egyéniségét: bájos, olykor vadóc oldalát.
A 13 dalos album írásában tevékenyen részt vett, 8 szám szerzésében is segédkezett. A 7 Things című első kislemez-dalban dögös rockerlányként mutatkozik be. A számot Antonina Armato és Tim James írta, a hozzá készült klipet Brett Ratner rendezte.
A Breakout igazán sokszínű lemez: egyszerre dühödt és rockos (Breakout), érzelmes (Driveway), sőt, Miley a Wake Up America című számban komolyabb témát is feszeget – a globális felmelegedésről énekel. A lemezen helyet kapott Cyndi Lauper örökzöldjének, a Girls Just Wanna Have Fun-nak a feldolgozása is, mely modern hangzású iPod-himnusz lett Miley előadásában.

Miley Cyrus - Miley Cyrus, a Hannah Montana sztárja saját stúdióalbummal jelentkezett!

Természetesen Miley nem hagy fel a színészmesterséggel sem, továbbra is ő testesíti meg Hannah Montanát, jövőre pedig a TV-sorozat mellett mozikba kerül a Hannah Montana: The Movie című mozifilm is.

2008. 10. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2008. 10. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 10. 08. 12:01
JóféleexD
Vendég 2008. 10. 11. 14:20
Hú az igen 12 évesen! De meg kell hagyni nagyon jól énekel!!!! :D
Vendég 2008. 11. 29. 10:38
Tök jól énekel nem én imádom vagyis nagyon denagynon stb........ nagy rajongója vagyok és ti
Vendég 2008. 11. 30. 11:05
Hellotók!!! Csak annyit Utálom Hannah Montiát! Nem veszítek észre h milyen beképzelt????? NAon teszi a fejét!!!!!!Úgy UTÁLOM!!!!!%%%%%

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Miley Cyrus, a Hannah Montana sztárja saját stúdióalbummal jelentkezett! cikk képei
Miley Cyrus - Miley Cyrus, a Hannah Montana sztárja saját stúdióalbummal jelentkezett!Miley Cyrus - Miley Cyrus, a Hannah Montana sztárja saját stúdióalbummal jelentkezett!Miley Cyrus - Miley Cyrus, a Hannah Montana sztárja saját stúdióalbummal jelentkezett!