Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bono, Te kis drága!

U2 - Bono, Te kis drága!

A U2 frontembere is részt vesz minden idők valószínűleg legdrágább Broadway musicaljének, a Marvel képregények egyik hősének, a Pókembernek 40 millió dolláros színpadi adaptációjában. Bono és a The Edge gitárosa felel majd a darab zenéjéért és a dalszövegekért, ez lesz Bono első szárnypróbálgatása a Broadwayen.

A korábban az Oroszlánkirályért Tony díjat nyert Julie Taymor rendezőt nem érdekli a produkció költségvetése, „a pénznek soha nem szabad a művészet útjába állnia”, mondta. A jelenleg még 40 millió dolláros költségvetéssel üzemelő darabnak már csak a heti fenntartási költsége is 1 millió dollárt fog felemészteni. Azonban már most felmerült a büdzsé 35 millió dollárra való leszorítása, de még így is körülbelül 8000 évig kellene futnia a produkciónak, hogy nyereséget hozzon.

U2 - Bono, Te kis drága!

Ez lesz az első alkalom is, hogy egy Marvel képregényhős lesz egy Broadway produkció tárgya, a Marvel Stúdió elnöke, David Maisel szerint a darab „mind a régi Pókember rajongóknak, mind az új közönségnek tetszeni fog.” A darab valamikor a következő év folyamán fog debütálni.

vazze

2008. 10. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vazze 2008. 10. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 10. 14. 19:14
MMR, Lendva, "Sztárfigyelő" 1. tétele 2008.10.14. 18:20 ó. ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bono, Te kis drága! cikk képei
U2 - Bono, Te kis drága!U2 - Bono, Te kis drága!