Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nem megy Kínába a Linkin Park

Linkin Park - Nem megy Kínába a Linkin Park

Chester Bennington hátsérülést szenvedett, így a Linkin Park kénytelen volt lemondani az összes Kínába tervezett fellépését. A zenekar jótékonysági fellépések sorozatát adta volna a kelet-ázsiai országban.

What I've Done

A Linkin Park a héten a hivatalos weboldalán jelentette be, hogy Chester Bennington hátsérülése miatt kénytelenek lemondani kínai fellépéseiket. Az együttes így törölte bejingi, shanghai, wuhani és taiwani koncertjét, de a szerencsejáték kínai fellegvárában, Macauban sem tudnak majd a közönség elé lépni.

Az elmaradt koncertek többsége egyébként jótékonysági célt szolgált volna, hiszen a Linkin Park a kínai földrengés áldozatainak szeretett volna pénzt gyűjteni. Az együttes már most jelezte, hogy az elmaradt fellépések ellenére is segíteni szeretnének a kínai rászorulóknak, úgyhogy az újjáépítéseket fogják támogatni.

Juhász Gergely

2008. 10. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 10. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nem megy Kínába a Linkin Park cikk képei
Linkin Park - Nem megy Kínába a Linkin ParkLinkin Park - Nem megy Kínába a Linkin ParkLinkin Park - Nem megy Kínába a Linkin ParkLinkin Park - Nem megy Kínába a Linkin ParkLinkin Park - Nem megy Kínába a Linkin Park