Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Paul Van Dyk a nemes ügyért

Paul Van Dyk - Paul Van Dyk a nemes ügyért

Napjaink egyik legnépszerűbb Dj-je is csatlakozott a Dance4Life szervezethez, melynek célja fiatalok iskoláztatása és a HIV és AIDS visszaszorítása a világ elmaradottabb régióiban. Most a világ leghíresebb DJ-i – szintén Dance4Life néven - közös albumot adtak ki, a bevételt pedig teljes egészében a fiatalok megsegítésére ajánlották fel. Az album megvásárlásával Te is támogathatod a szervezetet.

Dj Tiesto - Dance 4 Life

Az albumon 19 szám található, sokszínűségét pedig úgy lehetne a legjobban jellemezni, hogy alig található 2 azonos országból származó előadó dala rajta. Olyan igazi nagyágyúk dalai lelhetők fel, mint DJ Tiesto, Judge Jules, vagy ATB, és mindemellett még jó néhány exkluzív, soha nem hallott szerzemény is felkerült az albumra. Közülük sokan a november 29-én Amsterdamban megrendezésre kerülő Dance4Life adománygyűjtő gálán is élőben fellépnek majd. Aki Interneten keresztül szeretné megvásárolni az albumot, annak sem kell aggódnia, az iTunes, bol.com és trackitdown.com mind letöltésre kínálja azt.

Paul Van Dyk - Paul Van Dyk a nemes ügyért

A Dance4Life szervezet elsődleges céljának tekinti a fiatalok figyelmének felhívását a fertőző nemi betegségekre és az azok elleni védekezési módokra. Alapító partnerei között olyan nagy cégek találhatók meg, mint a Durex vagy a Coca Cola. A világ mintegy 19 országa csatlakozott már a szervezethez, nemzeti követeik általában zenészek és egyéb köztiszteletben álló személyek. Paul Van Dyk és DJ Tiesto kettő a szervezet négy nemzetközi követe közül.

vazze

2008. 10. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vazze 2008. 10. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Paul Van Dyk a nemes ügyért cikk képei
Paul Van Dyk - Paul Van Dyk a nemes ügyértPaul Van Dyk - Paul Van Dyk a nemes ügyért