Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jázminteával és gyümölcsökkel őrzi fiatalságát Jean Michel Jarre

Jean Michel Jarre - Jázminteával és gyümölcsökkel őrzi fiatalságát Jean Michel Jarre

Jean Michel Jarre, az Oxygen turnéja keretében 2008. november 12-én lép fel a Papp László Sportarénában, ahol ugyanazokkal az analóg szintetizátorokkal adja elő korszakalkotó művét, amelyekkel harminc évvel ezelőtt megalkotta azt.

Oxygene 2 (Live at Poland)

Jean Michel Jarre, az Oxygen turnéja keretében 2008. november 12-én lép fel a Papp László Sportarénában, ahol ugyanazokkal az analóg szintetizátorokkal adja elő korszakalkotó művét, amelyekkel harminc évvel ezelőtt megalkotta azt.

A koncert hírét a zenész rajongói nagy lelkesedéssel fogadják, hiszen már többezren megrohamozták a jegyirodákat. Jarre már többször járt Magyarországon, és akik találkoztak vele, egyetértenek abban, hogy közvetlenségéről és kedvességéről tett tanúbizonyságot minden alkalommal. Akkor sem voltak és most sincsenek sztárallűrjei. A novemberi koncertjének szervezői sem fogják a fejüket, hogyan teljesítsék a "mester" kívánságait, hiszen Jarre egyáltalán nem állt elő extrém kérésekkel.

Jean Michel Jarre - Jázminteával és gyümölcsökkel őrzi fiatalságát Jean Michel Jarre

Szeretné, ha a koncert előtt magára hagynák, így csak a turnémenedzsere mehet majd be az öltözőjébe, amellyel kapcsolatban csupán annyit vár el, hogy egy tiszta helyiség legyen, fürdőszobával felszerelve. Nem rendelt magának tűzdelt őzgerincet, csupán öt dobozos energiaitalt, egy-egy üveg minőségi fehér- és vörösbort, jázmin és zöldteát, ásványvizet minden mennyiségben, valamint többféle gyümölcsöt. Így persze már azon sem csodálkozhatunk, hogy a nemrég hatvanadik születésnapját betöltő művész minek köszönheti, hogy akár húsz évet is letagadhatna. "Bűnös szenvedélye" azért neki is van, hiszen egy mini kávéautomatát is kért az öltözőbe, mert mindenről azért ő sem szeretne lemondani.

Gab

2008. 10. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2008. 10. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 11. 05. 8:31
Én már alig várom hogy lássam élőben a Mestert.:)
Vendég 2008. 11. 30. 14:38
Én 39 éves vagyok, Jarre apám lehetne,de nem néz ki öregebbnek nálam. Forewer young
Vendég 2008. 11. 30. 16:09
jarre-ral tudjuk meg hogy mi is az igazi zene!
Vendég 2009. 03. 03. 8:37
الماسنجر التاسع للتحميل عربي +انجليزي مع الشرح

ماسنجريات

منتديات ماسنجريات

توبيكات ماسنجر

 صور ماسنجر

 فيسات ماسنجر

 برامج ماسنجر

 خلفيات ماسنجر

ثيم ماسنجر

سكريبت ماسنجر

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Jázminteával és gyümölcsökkel őrzi fiatalságát Jean Michel Jarre cikk képei
Jean Michel Jarre - Jázminteával és gyümölcsökkel őrzi fiatalságát Jean Michel JarreJean Michel Jarre - Jázminteával és gyümölcsökkel őrzi fiatalságát Jean Michel JarreJean Michel Jarre - Jázminteával és gyümölcsökkel őrzi fiatalságát Jean Michel JarreJean Michel Jarre - Jázminteával és gyümölcsökkel őrzi fiatalságát Jean Michel Jarre