Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Széles Iza hangján szólal meg a világsiker

Filmzene - Széles Iza hangján szólal meg a világsiker

Tagadhatatlan: az elmúlt évek egyik legnagyobb sikerű zenés produkciója: a High School Musical… A sorozat harmadik része október 23-án kerül a hazai mozikba. High School Musical 3.: Végzősök címmel. Erről már sokat írtunk, viszont arról még nem, hogy a magyar változatban hozi hírességeket hallunk.

A film vége főcímdala magyarul is megszólal, mégpedig Széles Iza és Dósa Matyi előadásában. A hanganyagot Magyarországon vették fel, a klip Lengyelországban forgott.

”Imádom ezt a filmet, így különösen megtisztelő volt a felkérés” – meséli Iza. – Gyönyörű számot éneklünk, biztos vagyok benne, hogy minden nézőt elvarázsol majd a hangulata! Igazi tinédzser film, barátsággal, szerelemmel és sok-sok parádés számmal!

Iza számára egyébként igencsak szépen alakult a 2008-as esztendő, s még koránt sincs vége: hamarosan a boltokba kerül első, önálló albuma, kiváló, popos muzsikával. Az is biztos, hogy izgalmasan kezdődik a következő éve is, hiszen február elején a 40. Filmszemlén mutatják be a Fenyő Miklós életéről készült filmet, amelyben Iza is szerephez jutott.

Jónap Tamás

2008. 10. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 10. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
jason 2008. 10. 18. 16:10
Syastok Jason vagyok és azt kell mondjam a film tényleg izgalmas és varázslatos és nagyon tetszik de főleg , hogy Sz.Izabel is benne van , mármint a high school musical 3 részéből egy számot énekel ami remélem fantasztikus lesz:)Már várom , hogy meghalgassam.Iza a kedvenc női előadóm bármikor is kezdte karierjét szép hangja van:)és ezt merem állítani sok sikere lesz a közeljövőben és remélem egyszer találkozhatom vele hiszen én is énekesnek készülök:)Sok sikert Izának:)Syasztok:):)
Vendég 2009. 02. 09. 14:36
tök jó

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Széles Iza hangján szólal meg a világsiker cikk képei
Filmzene - Széles Iza hangján szólal meg a világsiker