Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

„Nőhöz” megy Lindsay Lohan

Lindsay Lohan - „Nőhöz” megy Lindsay Lohan

Megkérte Lindsay Lohan kezét barátnője, Samantha Ronson. A „Bajos Csajok” színésznője el volt ragadtatva, amikor élettársa egy 50.000 dolláros Cartier gyémánt gyűrűvel megkérte kezét.

A szerelmesek éppen vacsorájukat fogyasztották Cabo San Lucas partján, amikor a pincér megjelent a letakart ezüst tálcán levő gyűrűvel. Egy az Esperanza hotelben dolgozó forrás a következőképpen számolt be az eseményről: „Sam este 9-kor érkezett meg Lindsay-vel egy hatalmas partmenti asztalhoz. Sam igazán kitett magáért, még mexikói zenészeket is rendelt, akik azután dalaikkal szórakoztatták őket. Egy igazán elbűvölő gyűrű volt hatalmas gyémánttal ékesítve, amit Sam az utazás előtt vett. Sam megkérdezte, hogy hozzájönne-e és a pincér pezsgőt bontott, amint Lindsay igent mondott. Egyszerűen káprázatosan meg volt komponálva az este, az időjárás is remek volt és nagyon romantikusra sikeredett az egész.” A pár egészen éjszaka 2-ig ünnepelt, azután eltűntek a hotelszobájukba.

Lindsay Lohan - „Nőhöz” megy Lindsay Lohan

A 22 éves Lindsay nem olyan rég jelentette ki, hogy nagyon boldog Samanthával. Ugyanakkor az elvonót már háromszor megjárt színésznő szerint nem a szerelem felelős az életében bekövetkezett változásokért. „Higgyenek azt csak az emberek, amit akarnak. Én nagyon boldog vagyok és csak ez az, ami számít. Ő egy igazán nagyszerű ember (Samantha).” – mondta Lindsay. „De úgy gondolom, hogy a változások csak miattam történnek. Keresztülmentem ezeken a dolgokon és sikerült előrelépnem”.

vazze

2008. 10. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vazze 2008. 10. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 10. 20. 22:11
pfúj! leszbi, leszbuzz' :-(
Vendég 2008. 10. 21. 11:24
szégyen, hogy ez a csaj sok tinilány példaképe
Vendég 2008. 10. 31. 10:07
nem is tuttam h Linci leszbikus
Vendég 2008. 12. 29. 10:15
mi van akkor ha lezbi? semmi. ne alkossatok róla úgy véleményt h nem ismeritek. én se ismerem. az ő élete. azt csinál vele amit akar. amúgy meg jók a filmjei, a zenéje. nah pás

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

„Nőhöz” megy Lindsay Lohan cikk képei
Lindsay Lohan - „Nőhöz” megy Lindsay LohanLindsay Lohan - „Nőhöz” megy Lindsay Lohan