Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az Adagio énekesének kalandja Indiában

Adagio - Az Adagio énekesének kalandja Indiában

Talán sokan kérdezhetnék, hogy miért nem a pálmafákkal szegélyezett tengerpart, a casinok és a csinos bikinis lányok vonzzák ezt a fiatal, tehetséges művészt, ha kikapcsolódni, feltöltődni vágyik. Vannak emberek, akik gyerekkorukban olvasva vagy szüleiktől hallva egy-egy történetet olyan varázs alá kerülnek, hogy utána hiába múlnak az évek, bennük csak erősödik a vágy, hogy azt a helyet látniuk kell. Így volt ezzel Sándor is és rövid töprengés után eldöntötte, hogy a képzeletében élő és számára oly rejtelmes Indiába látogat.

A hosszú repülőút után a “varázsszőnyeg” földet ért és Ő részesévé vált a csodának, amit úgy hívnak Calcutta. A hosszú út után alig várta, hogy kicsit felfrissülhessen a szállodában. Ekkor azonban közölték vele, hogy a poggyásza elkeveredett, ettől kissé letörten, de még mindig lelkesen várta, hogy megnézhessen mindent, amire olyan régóta várt. A szállodához közeledve óriási durranás hallatszott. Az utcán hirtelen megállt az élet. Sándor verejtékezni kezdett s arra gondolt, talán menekülni kellene? A taxisofőr mosolyogva kikiabált a helybelieknek, akik bár főhősünk egyelőre nem tudta miért, de megkönnyebbülten felnevetettek és visszaálltak korábbi árusító helyeikre a standokhoz. Tovább indultak, bár az autó inkább csak döcögött, végre kiszállás, fizetés, ajtó visszacsuk, lapos autógumi, defektet kaptak…

A következő néhány nap alatt a fiatal színész végigjárta a város nevezettességeit: Victória emlékmű, Botanikus kert, a Howrah híd. Természetesen ellátogatott a Nobel Békedíjas Teréz anya sírjához is.
Indiában a sok-sok látnivaló mellett a vásárlás élvezetét sem lehet kihagyni. Az énekes sem tért haza üres kézzel a vásári forgatagból.

Jónap Tamás

2008. 10. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 10. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az Adagio énekesének kalandja Indiában cikk képei
Adagio - Az Adagio énekesének kalandja Indiában