Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Miller Zoltán új CD-je már előkelő helyen a hazai listán

Miller Zoltán - Miller Zoltán új CD-je már előkelő helyen a hazai listán

Az ember megérett. Kialakult benne a kép magáról és a világról. Tisztában van saját lehetőségeivel és korlátaival. Ilyenkor tükröt tart maga elé, és belenéz, értékel, és ez az értékelés meghatározza az ember jövőjét és megmutatja, hogy az út, amin jár, merre viszi tovább. Ez a szólóalbum is ilyen. Megmutatja nekünk az igazi embert. Új CD-jén saját szerzeményei mellett ismert magyar és külföldi slágereket énekel.

Főleg olyanokat, amelyek Zoltán szívéhez közelállók, olyan jeles művészektől, mint például Máté Péter ("Hazám"), Dés László - Bereményi Géza ("Nagy utazás"), Robbie Williams, Robert Palmer, valamint az "Egyszer véget ér" című Máté Péter-dalt, mely a Csináljuk a fesztivált című műsor nyertes dala volt a művész előadásában. Tiszteletadás ez az eredeti dal szerzője, előadója iránt. A hat saját dal pedig, amely szintén a korongra került a múlt, az értékelés és bennük van a jövő is...

2008. november 21-én a Művészetek Palotájában lemezbemutató koncerttel kedveskedik a rajongóknak Miller Zoltán! A koncerten a "Fehér és fekete" című album dalai mellett régi Emberek-slágerek is felcsendülnek, illetve musical-egyveleggel is kedveskedik a rajongóknak az este folyamán. Különleges lesz ez a koncert, mert első szólólemeze mellett a mostani lesz az első önálló koncertje is.

Jónap Tamás

2008. 10. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 10. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Miller Zoltán új CD-je már előkelő helyen a hazai listán cikk képei
Miller Zoltán - Miller Zoltán új CD-je már előkelő helyen a hazai listán