Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hamarosan jön Seal új korongja

Seal - Hamarosan jön Seal új korongja

A Grammy díjas énekes és dalszerző új albuma 2008 november 3-án jelenik meg világszerte SOUL címmel. Ez az énekes hatodik stúdió albuma mely a legendás hírű producer, David Foster közreműködésével készült.

Az anyag tizenegy klasszikus soul dalt tartalmaz, melyek mindegyike saját drámát, érzelmeket és szerelmet mutat meg. Seal egyedülálló stílusa fémjelzi az albumot, melynek készítése során remek társra talált Fosterben.
„Egyszer valaki azt mondta, hogy a lemez úgy fog hangzani, ahogyan érezted magad miközben készítetted.” – mondja Seal. „Bár David és én már korábban is ismertük egymást, eddig nem sikerült együtt dolgoznunk. A munka közben, azonban, nagyon gyorsan felismertem, hogy egy igazi nagysággal van dolgom. Sok producerrel dolgoztam már együtt, de még soha nem találkoztam olyan természetes tehetséggel és tudással megáldott emberrel, mint David. Ha elég szerencsés vagy, hogy rendelkezésre áll ez a kombináció, meglátod, hogy az egész folyamat nagyon gyorsan és gördülékenyen tud menni. Ezáltal ez volt az a lemez, aminek az elkészítését a legjobban élveztem. És ha kivételesen szerencsés vagy, akkor azt veszed észre, hogy még egy remek barátot is szereztél. Nem tudom eléggé megköszönni neki.”

A londoni énekes először a kilencvenes évek elején tűnt föl a brit house zenei életben azzal, hogy megírta a „Killer” c. dalt a technos Adamskinak. Ezt követte a „Crazy”, mely már a Top 10-ben landolt, és ezzel a dallal Seal kivívta a szakma elismerését majd világszerte nagy sikert aratott a következő négy albumával. Seal legendás hangi adottsága olyan dalokat vitt sikerre, mint a „Prayer for the Dying”, a „Kiss From a Rose”, és a „Don’t Cry”. A szakma és a rajongók is izgatottam várják az új anyagot.

Jónap Tamás

2008. 10. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 10. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hamarosan jön Seal új korongja cikk képei
Seal - Hamarosan jön Seal új korongja