Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin Timberlake lehúzza a rolót

Justin Timberlake - Justin Timberlake lehúzza a rolót

Előző pénteken zárult Justin Timberlake 2006-os „SexyBack” koncertsorozata, de az énekes aztán tudja, hogy kell elhúzni a függönyt! Justin Timberlake és barátai néven egy igazi csillámporos, konfettis sztárparádét sikerült összehoznia napjaink legnagyobb sztárjaival, többek között élőben is fellépett Rihanna, Will.I.Am, 50 Cent és még sokan mások.

Az egészben a legszebb pedig, hogy a Las Vegas-i Planet Hollywoodban megtartott gála teljes bevételét nemes célra ajánlotta fel Justin. Nem ez az első adománygyűjtő megjelenése az énekesnek, korábban golfversenyen is részt vett, ahol szintén jótékony célokra ment a bevétel.

Justin maga is meglepődött, hogy mennyi sztár jött el az eseményre, „szinte mindenki és még az anyukájuk is eljöttek”, ahogy ő fogalmazott. „Rengeteg gyereknek segítettek az elmúlt év folyamán. Ez az, amit csinálunk. Szétbulizzuk magunkat a gyerekekért”.

Justin Timberlake - Justin Timberlake lehúzza a rolót

A SexyBack sorozat lezárultával elárulta az énekes, hogy bár imád koncertezni, de azért nagyon kimerítő tud lenni. Jelenleg kisé háttérbe fogja szorítani a szólókarrierjét, és inkább más előadókkal fog együtt dolgozni albumaikon. Még most is pörög a slágerlistákon a Madonnával közös „4 Minutes”, nemrég pedig Rihannával dolgozott együtt egy számon. „Teljesen rá fogok feküdni a dologra, hogy Leona Lewis-al dolgozhassak együtt, mert szerintem hihetetlen tehetség”, mondta, majd viccesen felajánlotta szolgálatát a többi zenésznek is. „Csörgess meg. Hívj. Vannak jó ütemeim is”, említette nevetve.

vazze

2008. 10. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vazze 2008. 10. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 11. 04. 20:35
MMR, Lendva, "Sztárfigyelő" 6. tétel volt... ;-P
Vendég 2008. 12. 02. 20:30
Justin 4ever......!!!!!!!szeretlek justin!!!!:*

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Justin Timberlake lehúzza a rolót cikk képei
Justin Timberlake - Justin Timberlake lehúzza a rolótJustin Timberlake - Justin Timberlake lehúzza a rolótJustin Timberlake - Justin Timberlake lehúzza a rolótJustin Timberlake - Justin Timberlake lehúzza a rolót