Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Scott Weiland: biztosítékot kiverő nagylemez

Scott Weiland - Scott Weiland: biztosítékot kiverő nagylemez

A Scott Weiland énekessel hódító Velvet Revolver az eredeti felállásában április 1-jén Amszterdamban adta utolsó koncertjét. Ezt követően Weiland és a többiek útjai elváltak, az énekes visszament az 1986 és 2003 között működött, idén újjáalakult Stone Temple Pilots nevű zenekarába, amellyel új nagylemezt is tervez.

Scott azonban előtte – az Egyesült Államokban a tervek szerint november 25-én – kiadja második, Happy in Galoshes című stúdióalbumát, amelyet Steve Albini és Doug Grean producerek irányításával, valamint a No Doubt három zenésze: Tom Dumont, Tony Kanal és Adrian Young közreműködésével készít. Az énekes első szólólemeze, a 12 Bar Blues 1998 márciusában jelent meg.

Scott Weiland - Scott Weiland: biztosítékot kiverő nagylemez

Az énekes a napokban arra hívta fel a Stone Temple Pilots rajongóinak figyelmét, nem biztos, hogy az album elnyeri a tetszésüket. „Most már azt teszem, amit tenni akarok. Van a művészet, és van a kommersz zene. A pályafutásom kommersz részét az elmúlt években letudtam. Most másra vágytam. Javarészt a feleségemmel való kapcsolatomat dolgoztam fel a lemezen. Kiveri a biztosítékot, az biztos” – nyilatkozta Weiland, akit 2001-ben letartóztattak családon belüli erőszak vádjával. (Új Szó)

Puha József

2008. 10. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2008. 10. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Scott Weiland: biztosítékot kiverő nagylemez cikk képei
Scott Weiland - Scott Weiland: biztosítékot kiverő nagylemezScott Weiland - Scott Weiland: biztosítékot kiverő nagylemez