Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

NOX koncert meglepetésekkel és új külsővel

Nox - NOX koncert meglepetésekkel és új külsővel

A Nox lényegében egyéves hallgatás után, végre ismét meghatározó résztvevőjévé vált a hazai könnyűzenei életnek, és két hónapja újra nap mint nap találkozhatunk az együttes tagjaival a médiában. A formáció a látványvilág terén nagyot ugrott az időben, méghozzá előre, hiszen az eddigi romantikus fantasy világot hátrahagyva, erőteljes futurisztikus stílus jellemzi a megjelenésüket. Ez a változás nem csupán a színpadi látványra és az öltözékükre értendő. Péntek este mindezt a rajongók is megcsodálhatják illetve hallhatják a csapat új zenéjét is!

Az együttes zenei hangzása is sokat változott, ám az elektronikus, keményebb alapok mellett ezután is megtalálhatók a Noxra jellemző népies elemek. Erről bárki megbizonyosodhat, amennyiben meghallgatja a formáció szeptember elején megjelent, Időntúl című, új stúdióalbumát, amelynek alkotógárdája nagyrészt a régi maradt. A zeneszerző ezúttal is Harmath Szabolcs volt, a szövegeket pedig Valla Attila és Duba Gábor jegyzik.

A Noxnál bekövetkezett stílusváltás új szakasz kezdetét jelenti az együttes életében. Jelenleg a csapat fennállásának legnagyobb produkciójára készül. A lemez megjelenését követően, a közönség 2008. október 24-én a Papp László Budapest Sportarénában megrendezett lemezbemutató megakoncerten hallhatja először élőben a vadonatúj dalokat.

A vidéken élő rajongók sem maradnak le semmiről, hiszen a produkciót – Budapesten kívül – öt másik nagyvárosban is bemutatják. A turné során, a koncertekre ellátogató közönségnek különleges élményben lesz része! A monumentális, kétszintes színpad, a futurisztikus díszletek mellett a hazánkban egyedülálló interaktív kivetítés technika teszi felejthetetlenné a látványt. A hangzás sem lesz mindennapi! Az Arénában 5.1-es, Dolby Surround hangzásban szólalnak meg az új és a már jól ismert dallamok!

Jónap Tamás

2008. 10. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 10. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 12. 20. 18:33
ez a noxos csaj nagyon irritál, annyira visszataszító

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

NOX koncert meglepetésekkel és új külsővel cikk képei
Nox - NOX koncert meglepetésekkel és új külsővel