Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ingyen letölthető lesz a Heaven Street Seven új albuma!

Heaven Street Seven - Ingyen letölthető lesz a Heaven Street Seven új albuma!

A hazai lemezipar történetében első ízben, fizikai formátumban lemezt megjelentető együttes - a HS7 - kínálja fel ingyenes letöltésre új, Jazz című albumát.

A 2008. november közepén új albummal jelentkező Heaven Street Seven friss lemezanyagát november 10-től - még a megjelenés előtt - egy teljes hétig bárki ingyen (és legálisan) letöltheti a www.hs7.blog.hu oldalról.

"A lemezipar teljes átalakuláson megy keresztül, ilyenkor pedig szükség van merész döntésekre. Az előző lemezünket - amellett, hogy azt a hazai lemezfogyáshoz képes viszonylag szépen vásárolták - rengetegen letöltötték és átmásolták. Azt gondoltuk, fordítsunk egyet a logikán és kínáljuk fel új albumunkat a hagyományos megjelenés előtt hét napig sokfajta embernek. Azoknak, akik ismerik a zenekart, ott vannak a koncerteken, de nem vesznek lemezt. Azoknak, akik eddig is ismerték és szerették a HS7-t, és lemezvásárlással támogatnak minket, de szívesen meghallgatják az új cuccot megjelenés előtt. És azoknak is, akiknek egy ilyen ajánlat újdonság és kóstoló lehet, amely után minimum eljönnek a koncertjeinkre, de akár fizikai formátumban is megveszik az új HS7-lemezt." - áll a zenekar közeléményében, amely szerint ez a gesztus "egyszerre jófejség és, nem is kérdés, persze az új lemez hatékony reklámja is egyben".

A már önmagában is csábító weboldalt a zenekar az egyben (zip-formátumban) és dalonként is letölthető lemezanyag mellett extra tartalmakkal is színesíti. Lesznek fotók és videófájlok a stúdiófelvételekről, de az egyszeri felhasználó például részt vehet egy "Tervezd meg a saját lemezborítódat" pályázaton is.

Gab

2008. 10. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2008. 10. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ingyen letölthető lesz a Heaven Street Seven új albuma! cikk képei
Heaven Street Seven - Ingyen letölthető lesz a Heaven Street Seven új albuma!