Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ágnes koncertjén a Greenpeace is részt vesz

Ágnes - Ágnes koncertjén a Greenpeace is részt vesz

Nemzetközi szervezet is jelen lesz Ágnes október hónap utolsó napjára tervezett monumentális koncertjén, mely mintegy négyórás programot kínál a rajongóknak a fővárosi Petőfi Csarnokban.

Október 31-én három vendégzenekar felvezetésével, valamint közös produkciókkal megtűzdelve veszi kezdetét Ágnes gigantikus koncertje, melynek a budapesti Petőfi Csarnok ad helyet. Így a négyórásra tervezett program közönségének soraiban várhatóan a ManGod.Inc, a Wackor és a Wendigo zenekarok rajongóiból is szép számmal találunk majd.

Az énekesnő Ágnes Vanilla-korszakából is hoz majd dalokat – újrahangszerelve –, ám a hangsúly értelemszerűen a friss, s túlnyomó részben rockos megoldásokban gazdag A gömb feliratú nagylemez tételein lesz, mint a Szebb jövőt, Döntened kell, Titkaid, Ígéret, Ahogy nem lehet vagy a Beteg a Föld. Ezek közül az utóbbira a Greenpeace aktivistái is felfigyeltek, így a szervezet honlapjára aláfestő-zeneként felkerülő dal klipjéhez a Greenpeace biztosít sokkoló felvételeket saját videótárjából. (A világméretű szervezet saját standdal lesz kint az eseményen.) Apropó videóklip: az ominózus szerzeményhez az október 31-i PeCsa bulin is rögzítenek felvételeket, s nem volna meglepő, ha a Morcheeba és a Kool & The Gang koncertlátványáért is felelős csapat Greenpeace-doksiképsorokat is a beépítene a vizuális varázslatba.

Balajti Péter

2008. 10. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2008. 10. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 11. 04. 12:49
Volt ott egy gyönyörű lány, fehér-kék csíkos pulcsiban, válltáskával a nyakában... nem túl hosszú szőkés haja hátul copfban.... :) szeretném megtalálni!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ágnes koncertjén a Greenpeace is részt vesz cikk képei
Ágnes - Ágnes koncertjén a Greenpeace is részt vesz