Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Felhasználó barátabb a VIVA új site-ja

VIVA - Felhasználó barátabb a VIVA új site-ja

A trendi, fiatalos arculatú portálon rengeteg új funkció és tartalom kínál szórakozást nem csak a tévénézőknek! Videógalériák, sztárhírek, horoszkóp, trend-diktáló cikkek és a fiatalok problémáira megoldást kínáló írások mellett közösségi megoldásokkal egészül ki az oldal

A site egyik legnagyobb újdonsága a videók eddiginél sokkal bőségesebb kínálata. A naponta frissülő videó-galériában a VIVA Televízióban látható műsorok legjobb pillanatai mellett olyan képsorokat is megnézhetnek a honlap látogatói, amelyek a televízióban soha nem kerültek adásba. A kimaradt jelenetek, bakik és a kulisszák mögött készült felvételek adják az exkluzív videótár magját – olyan tartalmakkal, amelyek a tévében nem láthatóak.

Jelentősen kibővülnek a közösségi funkciók is. A megújult chat és fórum mellett blog, egyénre szabható profil oldal és saját slágerlisták összeállítási lehetőségét is kínálja az oldal. Utóbbi funkció különlegessége, hogy a felhasználók slágerlistái alapján a portálon egy összesített VIVATV.HU slágerlista is készül, folyamatosan frissülve.

Az már szinte természetes, hogy a honlapon regisztrált felhasználók hozzászólhatnak valamennyi videóhoz, képgalériához, hírhez és cikkhez. Lesz is mit kommentálniuk, hiszen rengeteg rovattal bővül az oldal: sztárhírek, zenei újdonságok, trend hírek, horoszkóp, sztárinterjúk, sztárok által összeállított toplisták, programajánlók olvashatóak a vivatv.hu-n.

Kiemelten foglalkozik a honlap a sztárvilággal is. A folyamatosan bővülő sztár-adatbázisban a biográfiák mellett kép- és videógalériák, sőt, virtuális autogrammok is lesznek majd.

Jónap Tamás

2008. 10. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 10. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Felhasználó barátabb a VIVA új site-ja cikk képei
VIVA - Felhasználó barátabb a VIVA új site-ja