Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelenés előtt a 6. Nickelback album!

Nickelback - Megjelenés előtt a 6. Nickelback album!

A sláger-gyáros és multi-platinalemezes Nickelback utolsó albuma (All The Right Reasons) óriási sikert aratott, ezzel pedig hatalmas várakozást állított a banda hatodik, "Dark Horse" című nagylemeze elé, amely 2008. november 17-én jelenik meg. Az első kislemez, a "Gotta Be Somebody".

Someday

"Semmit sem veszünk magától értetődőnek. Szentül hiszem, hogy minden egyes új kijövő dallal újra és újra meg kell nyerned a rajongóidat" - magyarázza a frontember Chad Kroeger. "Azt akarom, hogy minden egyes kislemezünkért megőrüljenek! Ez az, amit hallani akarok, és ez az, amit meg kell próbálnunk átadni a közönségnek!"

Az All The Right Reasons előkészületeinél azt gondoltuk "Te jó ég! Ez életünk legnagyobb felvétele!" - emlékszik vissza Chad. "Csak ültünk és mondtuk egymásnak, hogy mennyire büszkék vagyunk erre a korongra, reméltük, hogy mindenki csak akár feleannyira fogja szeretni, mint ahogy mi rajongtunk érte... és szerették."

Nickelback - Megjelenés előtt a 6. Nickelback album!

Azt gondolná az ember, hogy ez a siker nagy nyomást gyakorol a következő anyag készítésénél, azonban a Nickelback tagjai egy egészen másfajta teherről beszélnek:

"A teher mindig is jelen volt, ez egyfajta önként vállalt teher, amióta elkezdtünk lemezeket árulni." - magyarázza Mike Kroeger. "Ez az önként vállalt nyomás segít abban, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból".

A "Dark Horse"-on való munkálatok 2008. márciusban kezdődtek. Néhány dal a híres Robert John "Mutt" Lange producer (AC/DC, Def Leppard, ...) svájci otthonában került rögzítésre, többségüket - köztük az első kislemezt, a "Gotta Be Somebody"-t - azonban Chad Vancouver-i stúdiójában vették fel.

Gab

2008. 11. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2008. 11. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megjelenés előtt a 6. Nickelback album! cikk képei
Nickelback - Megjelenés előtt a 6. Nickelback album!Nickelback - Megjelenés előtt a 6. Nickelback album!