Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Öltöztesd Pussycat Dollsnak a barátnőd!

The Pussycat Dolls - Öltöztesd Pussycat Dollsnak a barátnőd!

Bár a farsang még odébb van, a La Senza által tervezett exkluzív PCD fehérnemű kollekció jóvoltából elhárulnak a kosztümválasztás nehézségei.

When I Grow Up

Két világkörüli turné és 7 millió eladott lemez után nem csoda, ha a La Senza fehérneműcégnek (a Victoria’s Secret angol megfelelője) napjaink legdögösebb cicamicái szolgáltak ihletként legújabb, alacsony vérnyomással bajlódó férfiak barátnőinek majd minden bizonnyal receptre kapható fehérnemű kollekció megtervezésekor.

A tervező, Robin Antin és a díjnyertes cicák által megtervezett szexi és dögös fehérneműket, funky melltartókat és enyhén burleszk fűzőket kizárólag a La Senza kiemelt boltjaiban és a cég internetes oldalán keresztül lehet majd megvásárolni. „Visszamentünk egészen az alapokhoz az új kollekció tervezésekor. A Pussycat Dolls-os kollekció tervezésekor a jelszavaink a flörtölős, divatos és mókás volt. Legbelül minden nőben ott bujkál egy kis Pussycat Dolls”, mondta a tervező.

vazze

2008. 11. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vazze 2008. 11. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Öltöztesd Pussycat Dollsnak a barátnőd! cikk képei
The Pussycat Dolls - Öltöztesd Pussycat Dollsnak a barátnőd!The Pussycat Dolls - Öltöztesd Pussycat Dollsnak a barátnőd!