Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Valami történt Amerikában

Will.I.Am - Valami történt Amerikában

Valami egészen csodálatos dolog történt Amerikában a hét közepén, a világ egyik legerősebb és legfiatalabb nemzete évszázados ellentéteken túllépve megválasztotta első színes bőrű elnökét, Barack Obamát. A Black Eyed Peas rappere, Will.I.Am pedig nem volt rest érzéseit egy videoklip formájában megörökíteni az utókornak.

Will.I.Am a hírességek közül Obama egyik legnagyobb támogatója volt, az elnökválasztási kampány során egész kis trilógiát dobott össze a kampány alatt tapasztalt érzéseiről. Az első két dal, a ’Yes We Can” és „We Are The Ones” még csak puszta reményeket táplál és összefogásra szólítja fel mindazokat, akik hisznek a változásban. A trilógia záró darabja pedig már a választás eredményének ismeretében fogant, már pusztán nevével – It’s A New Day – is kifejezi azokat a várakozásokat, mely szerint Barack Obama üdítő változást fog hozni az ország életében.

„Gyönyörű dolog volt”, mondta Oprah-nak a választás éjszakájáról. Amikor pedig arról kérdezték, mit érzett, mikor kiderült Obama győzelme, nem tudta szavakba önteni érzéseit. „A nagymamámra gondoltam. Azokra az emberekre gondoltam, akik kitaposták idáig az utat… akárcsak azokra a láthatatlan erőkre, akik az egész mozgalmat hajtották előre.”

vazze

2008. 11. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vazze 2008. 11. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 11. 11. 18:18
MMR, Lendva, Sztárfigyelő-figyuli... ;-P
Vendég 2008. 11. 11. 18:19
FEKA "zene"! ;-P flö! :-(
Vendég 2008. 11. 11. 18:21
Én is nagyon örültem, mikor hallottam, hogy Obama nyert....bár erre szerintem számitani lehetett.Amugy nekem már meg van klippben a Yes we can:)
Vendég 2008. 11. 30. 20:57
nagyon nagyon örülök,h Obama nyert!!!! tényleg az 1ik legboldogabb pillanatom volt amikor megtudtam! 1 új világ....de jó!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Valami történt Amerikában cikk képei
Will.I.Am - Valami történt Amerikában