Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ciara Justinnal dolgozik új lemezén!

Justin Timberlake - Ciara Justinnal dolgozik új lemezén!

A Crunk&B koronázatlan királynője 2009 első negyedében új albummal jelentkezik, Fantasy Ride címmel. Az első kislemez, a Go Girl már meg is jelent, és nem is akárki működik közre a felvételen: ő T-Pain, aki már több mint fél tucat előadót „juttatott” a Billboard Hot 100-as lista TOP10-jébe...

Ciara annak idején a Goodies című lemezével robbant be a köztudatba 2004-ben. A róla kimásolt kislemezek az egész világon hatalmas sikert arattak. A jelölések és díjak nem maradtak el. Olyannyira nem, hogy a 2006-os Grammy-díjátadón elnyerte a „Legjobb közreműködő egy videóban” díjat Missy Elliott Lose Control című klipje révén. 2006 végén megjelent második lemeze, Ciara: The Evolution címmel. Az album csak fél siker volt: az amerikai kontinensen ugyan platinalemezzé érett már az ötödik héten, a világ többi részén azonban nem sikerült kiemelkedő eredményeket elérnie. Ettől függetlenül saját stílusában még mindig jelentős sikereket ért el, ezt mutatja, hogy 2007-ben CiCi elnyerte a „Legjobb eladásokat produkáló R'n'B előadó” díját a World Music Awards-on.
Az elmúlt hónapokban sem pihent a Grammy-díjas énekesnő: szerepelt Nelly Stepped On My J'z című videóklipjében, és több lemezen is vendégeskedett: T-Pain Thr33 Ringz-jén és Enrique Iglesias november 11-én megjelent Greatest Hits válogatáslemezén is. Idén szeptemberben jótékonykodott is: több sztárral énekelt együtt egy rákellenes kampány alkalmából. Ezt a számot (Just Stand Up) olyan neves előadókkal adta elő, mint például Beyoncé, Rihanna, Mariah Carey, Fergie vagy Leona Lewis.

Mindeközben folyamatosan a stúdióban volt, hogy új lemezét rögzítse. Az eddig kiszivárgott információk szerint a Fantasy Ride nem egy szokványos album lesz: három lemezből fog állni, mindegyiken 5-6 szám kap majd helyet, és természetesen eltérő témájúak lesznek. Az első, a Groove City lassú ütemekkel lesz teli, mint például a Promise című száma. A második a Crunktown címet kapta, amely lüktető ritmusával bizonyára a Goodies-ra fog majd hasonlítani. A harmadik lemez, a Kingdom of Dance gyors ütemeivel és house elemeivel kétségtelenül a táncparkettre kényszerít majd bennünket. A Fantasy Ride-on olyan nagyágyúk dolgoznak jelen pillanatban is, mint Danja, Tricky Stewart, Polow Da Don, Rodney „Darkchild” Jerkins és a már említett T-Pain. Egyvalakit azonban kihagytam: Justin Timberlake-et, aki miatt a lemezét biztosan úgy fogják venni, mint a cukrot.

LT

2008. 11. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 11. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 11. 19. 19:10
Sziasztok! Nagyon nagy Ciara rajongó vagyok és már alig várom az új albumát. :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ciara Justinnal dolgozik új lemezén! cikk képei
Justin Timberlake - Ciara Justinnal dolgozik új lemezén!