Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Juanes tarolt a 9. Latin Grammy gálán

Latin Grammy gála - Juanes tarolt a 9. Latin Grammy gálán

A kolumbiai Juanes elnyerte az összes díjat a 9. Latin Grammy-díj kiosztó gálán, amire jelölték. A rendezvényt pénteken tartották Houstonban.

Juanes, a 36 éves énekes nyerte a legjobb dal és felvétel díját a Me Enamora című dalával. Az év albuma címet is a medellíni származású ifjú zsebelte be La vida… Es Un Ratico című lemezével. A két legfontosabb díjon kívül magáénak tudhatja még a legjobb férfi előadó és a legjobb rövid videofilmért járó trófeát is. Ez utóbbi 4 bezsebelt díjjal vezeti a díjazottak listáját, hiszen ezekkel együtt 17 díjat tart vitrinében. A gála részeként is fellépett az énekes, John Legend rhythm and blues énekessel együtt énekelt duettet.

Latin Grammy gála - Juanes tarolt a 9. Latin Grammy gálán

„Nagyon boldog vagyok, köszönöm az életnek, a zenének, Istennek, az Akadémiának” – vette át díját hálás szavakkal Juanes.

Nem csak a kolumbiai sztárnak volt jó napja a gálán, hiszen a díjazottak között volt a Puerto Ricó-i Kany Garcia is, ő vehette át a legjobb latin popénekesnőnek járó díjat valamint az év felfedezettje cím is neki jár az idén. Aztán még egy kubai mosolyoghatott a gálán résztvevőkre, míg a pódium felé igyekezett, hogy átvegye az év előadója díjat. A Latin Grammy osztó történetében ezt a díjat először vehette át Gloria Estefan énekesnő. A hölgyet is több elismerés érte, az akadémia szerint a legjobb tropical latin album díjat is ő érdemelte ki.

A spanyol nyelvű zenét értékelő Latin Grammyt idén 49 kategóriában adták át. A gála honlapján már olvasható valamennyi kitüntetett neve.

MTI

sesyle

2008. 11. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 11. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 11. 18. 18:28
SZTÁRFIGYELŐ.....
Vendég 2008. 11. 18. 18:29
latin csóró, ki nem sz..ja le... ;-P
VENDÉG 2015. 06. 09. 17:31
))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Juanes tarolt a 9. Latin Grammy gálán cikk képei
Latin Grammy gála - Juanes tarolt a 9. Latin Grammy gálánLatin Grammy gála - Juanes tarolt a 9. Latin Grammy gálán