Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Michael Jackson eladta Neverland-et

Michael Jackson - Michael Jackson eladta Neverland-et

A múlt héten adta el Michael Jackson popénekes 1100 hektáros birtokát, a híres Neverland-et. A sztár 1987-ben vásárolta a ranchot.

Már aláírták az adásvételi szerződést a híres Neverland ügyében, az új tulajdonos immár a Sycamore Valley Ranch Company- adta hírül a bbc.com. Az már biztos, hogy a birtok már nem képezi Jackson tulajdonát, azonban azt nem tudni mennyiért kelt el a Peter Pan-ből ismerős Sohaország nevet kapó, 1100 hektáros terület. A ranchot még 1988-ban építették, de csak ’97-től lakott ott az énekes. Michael saját vidámparkot és állatkertet rendezett be fantáziabirodalmán, ahol többször is vendégül látott hátrányos helyzetű gyerekeket.

Michael Jackson - Michael Jackson eladta Neverland-et

2005-ben a popsztár már nem lakott a kaliforniai Santa Ynezben lévő birtokon, gyermekmolesztálási pere után átköltözött Bahreinbe. 2006-ban a hatóság be is záratta Neverlandet, mert Jacko nem fizette a biztosítást és a személyzet is hiába várta fizetését. Neverland fenntartásáról 70 alkalmazott gondoskodott. Sokáig élt ezen a város zajától távoli helyen, melyet 3,7 millió dollárért vett 20 évvel ezelőtt.

Egyes híresztelések szerint a popsztár eladósodott, melyet egy cég átvállalt, azonban ezzel egyidejűleg a birtok tulajdon joga is a vállalaté lett. Hogy mi lesz mostantól Neverlend sorsa azt nem lehet tudni. Az énekes most boldog, hiszen szerinte most több energiája marad a jövőbeni tervei megvalósítására.

sesyle

2008. 11. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 11. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 11. 18. 17:59
az semmi! a bahreini király beperelte! mer' a Csé olvasta án azt is ma diélelütt! ;-) ;-P
Vendég 2008. 11. 18. 19:30
Azóta már kiderült,h egy saját cégének adta át a jogot,uh még mindig MJ-é NEVERLAND,de sebaj..(ezt gondolom már nem fogják napvilágra kürtölni...)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Michael Jackson eladta Neverland-et cikk képei
Michael Jackson - Michael Jackson eladta Neverland-etMichael Jackson - Michael Jackson eladta Neverland-et