Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonna válópere

Madonna - Madonna válópere

A híres sztárpáros, Madonna és egyelőre még férje Guy Ritchie úgy döntöttek nem illenek össze. A két híresség válópere már elkezdődött, a kérdés már csak az, mennyi ideig fog tartani.

A viszonylag idillikus sztárkapcsolatot első ránézésre a sajtó kezdte ki, hiszen többen beszámoltak az énekes válásáról. Ám ezt valaki mindig megcáfolta. Tény viszont hogy év eleje óta nem mutatkozott együtt a két híresség. Mikor Madonna megkapta csillagját a Rock and Roll Hall of Fame-en párja akkor sem kísérte el. Azóta a dívát látták már egy híres baseball játékos oldalán is. Most viszont már visszavonhatatlan a dolog, hisz a per megindult.

Madonna - Madonna válópere

Azt rebesgetik, ha a két fél könnyen meg tud egyezni, a per viszonylag rövid procedúrával zárulhat. Bár el tudja valaki képzelni azt, hogy Madonnánál valami is könnyedén menne? Hát itt a bizonyíték: A párosnak három gyermeke van, viszont nem árt tisztázni a vérségi kapcsolatokat. A legidősebb, a tizenkét éves Lourdes az énekes előző kapcsolatából született kishölgy, aki biztosan édesanyjával marad. Közös gyermekük, Rocco viszont már keményebb dió, hiszen hozzá mindkét fél ragaszkodni fog. Reméljük pont annyira, mint a két éves örökbefogadott Davidhez, hiszen csúnyán venné ki magát, ha csak divatból tették volna azt a nemes gesztust, amikor magukhoz vették a kis árvát.

Minden bizonnyal a két szülőnek a gyerekekért folyó harc fog szívfájdalmat okozni, de van még egy nem éppen elhanyagolható szempont. Ez pedig a vagyon. Nem véletlenül tettem fel a kérdést a per gyorsaságát illetően. A kettejük közös vagyona meghaladja a 300 millió fontot, melyből nagyrészt Madonna tett le az asztalra.

sesyle

2008. 11. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 11. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Madonna válópere cikk képei
Madonna - Madonna válópereMadonna - Madonna válópere