Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Csajok karácsonyra

Anastacia - Csajok karácsonyra

Az idei karácsony sem múlhat el zene nélkül. Ha szeretnél ráhangolódni az ünnepi készülődésre, esetleg még nem tudod, kinek mit ajándékozz vagy egyszerűen buliznál egy jót, neked ajánljuk a Mercy című dallal egy csapásra ismertté vált Duffy, a bársonyos hangú Gabriella Cilmi, a dögös Anastacia és a Nicole Scherzinger vezette Pussycat Dolls, valamint a Sugababes-lányok új albumát.

A 2008-as év egyik legnagyobb slágere a Mercy című dal, melyet a walesi származású Duffynak köszönhetünk. A fiatal énekesnő így emlékszik vissza a kezdetekre: “Nefynben, ahol felnőttem, mindenki elfogadott mindenkit: nem voltak stílusháborúk, klikkek, nem vitáztunk arról sem, hogy ki milyen zenét szeret. A legközelebbi lemezboltig is buszozni kellett, és csak a Top 40-es CD-ket lehetett megvenni. Az első zenei élményem az volt, amikor a szüleim Rod Stewartra táncoltak a konyhában. Később kölcsönkértem a Ready, Steady, Go! TV műsort VHS-en, és egyfolytában azt néztem. A Beatles, Rolling Stones, a Walker Brothers és Sandie Shaw óriási hatással volt rám. Lassacskán kialakult a zenei identitásom”. Szerencsére Duffyt a hirtelen jött siker nem részegítette meg, pedig Rockferry című bemutatkozó albumából több mint 3 millió kelt el világszerte, 11 országban platina-, 17 országban arany státuszt ért el. November 24-től kapható a lemez deluxe kiadása is: a 2 CD-s album az eredeti album mellett 7-számos CD-vel egészül ki: a korábbi b-oldalas Oh Boy és a filmzene-betétdal Enough Love mellett 5 vadonatúj dalt hallhatunk, köztük a Rain On Your Parade új kislemezdalt.
Duffynál csak pár évvel fiatalabb az ausztrálok büszkesége, Gabriella Cilmi, aki a fülbemászó Sweet About Me című dalával robbant be a popzene világába, és különleges hangjával mindenkit levett a lábáról. Biztosra vehető, hogy a Mercy mellett Gabriella Sweet About Me-je is az élmezőnyben szerepel majd a 2008 legjobb dalai listán. Lessons To Be Learned című debütáló albumának most megjelent újrakiadása 5 új dallal egészül ki: a Sweet About Me (akusztikus verzió), Cry Me A River, Round and Round, Echo Beach és a Warm This Winter című számokkal. Sanctuary című új dalát már hallhattad a rádiókban!
Idén új albummal jelentkezett a páratlan hangi adottságokkal rendelkező Anastacia is. Az énekes-dalszerzőnő eddigi pályafutása során csak Európában 14 millió albumot adott el, és számtalan díjat zsebelt be az MTV Awardstól kezdve egészen a Marie Claire-díjig. Anastacia nem csak az egyik legtöbb albumot eladott művésznő, hanem az egyik legnagyobb név is a zeneiparban. Heavy Rotation című új albumának produceri feladatait olyan nagy nevek látták el, mint Ne-Yo (Rihanna, Usher, Beyonce), Lester Mendez (Shakira, Nelly Furtado), JR Rotem (Sean Kingston, Snoop Dogg), Guy Chambers (Robbie Williams, Kylie Minogue) és Rodney Jenkins (Michael Jackson, Mary J Blige). “A cím hűen tükrözi, ahogy mostanában szemlélem a világot. Az élet néha nehéz, de fordulatokkal teli, így mindig valami új következik. Izgatottan várom, mit hoz számomra a jövő”- fűzi hozzá az énekesnő.
Ha már mindenkinek beszerezted az ajándékokat, jutalmazd meg magad egy jó bulival. A Sugababes és Pussycat Dolls-lányok garantáltan segítenek ráhangolódni az estére. A dögös Nicole Scherzinger vezette Pussycat Dolls 2005-ben mutatkozott be a PCD című albummal, melyből több mint 6 millió példány kelt el. Ugye emlékeztek még a Don’t Cha című slágerre?
Ha igen, akkor biztosan tetszik majd a folytatás is: a Doll Domination című albumról kimásolt When I Grow Up és az I Hate This Part című szám egyaránt partyhimnusz.
A 6 millió albumot eladott Sugababes Catfights and Spotlighs című új lemezével a hamisítatlan brit klubéletbe kalauzol: hallgassátok meg a Girls című számot, és már indulhattok is!

Anastacia - Csajok karácsonyra

(x)

2008. 11. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2008. 11. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Csajok karácsonyra cikk képei
Anastacia - Csajok karácsonyraAnastacia - Csajok karácsonyraAnastacia - Csajok karácsonyraAnastacia - Csajok karácsonyra