Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Öngyilkos lett Paula Abdul rajongója

Paula Abdul - Öngyilkos lett Paula Abdul rajongója

Paula Abdul a nyolcvanas évek végén és a kilencvenes évek elején állt zenei karrierje csúcsán – legsikeresebb nagylemeze a bemutatkozó, 1988 júniusában kiadott Forever Your Girl című. Az énekesnő hosszas szünet után a 2002 júniusában indult American Idol című zenei tehetségkutató tévéműsor zsűritagjaként tért vissza a zenei életbe. A napokban egy szomorú esemény kapcsán is a híradások központjába került.

Minden jel arra utal, hogy egyik rajongója szándékos túladagolással vetett véget életének, nem messze Paula Los Angeles-i házától. A harmincéves Paula Goodspeed holttestére saját autójában találtak rá a rendőrök. A járműben a különböző gyógyszerek mellett Paula Abdul-CD-ket, valamint a hírességről készült fotókat is találtak.

Goodspeed egyszer személyesen is találkozott kedvencével: 2006-ban benevezett az American Idol ötödik sorozatába. Ike és Tina Turner egyik dalából, a Proud Mary címűből énekelt részletet, ám kifejezetten negatív kritikát kapott a zsűritől, és a következő fordulóba nem jutott be. A show műsorvezetőjének elárulta, hogy óriási Paula-rajongó, életnagyságú festményei vannak az énekesnőről. Goodspeeden – a közeli ismerősök elmondása szerint – az utóbbi időben a természetellenes megszállottság jelei mutatkoztak az énekesnővel kapcsolatban, és állítólag zaklatta is példaképét. „Sokkolt a hír. Mélyen megrázott, és elszomorít. A szívem a családjával van, imádkozni fogok értük” – áll Paula nyilatkozatában. (Új Szó)

Puha József

2008. 11. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2008. 11. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Öngyilkos lett Paula Abdul rajongója cikk képei
Paula Abdul - Öngyilkos lett Paula Abdul rajongójaPaula Abdul - Öngyilkos lett Paula Abdul rajongója