Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Indiában a következő Live Earth

Live Earth - Indiában a következő Live Earth

December 7-én rendezik meg Indiában, Mumbaiba a következő Live Earth koncertet. A fellépők közt több neves zenész is szerepelni fog. Idén csak egy helyszínről gyűjti az adományokat a rendezvény, de világszerte várja a felajánlásokat.

Az idei Live Earth koncert Indiában kerül megrendezésre. A Live Earth egy koncertsorozat a globális felmelegedési válság ellen. 2007. július 7-én, hét kontinensen léptek fel együttesek, hogy a globális felmelegedésre hívják fel az emberek figyelmét. Al Gore, a rendezvény szülőatyja és Kevin Wall a Live Earth alapítója kidolgozott hét pontot a globális felmelegedés visszaszorítására.

Live Earth - Indiában a következő Live Earth

Az idei koncert világszerte az elmaradott térségek elektromos árammal való ellátására gyűjt adományt. A szervezők több hírességet ígérnek a decemberi gálára. A Live Earth-en fellép Jon Bon Jovi, Will.I.Am a Black Eyed Peas tagja, a Bollywoodból ismert Aishwarya Rai Bachchan. A nagyszabású zenei gálát több mint száz ország televíziója sugározza majd élőben.

Az idei gyűjtésből befolyó összeg nagy része a Climate Project india kapja, ők megújuló energiával foglalkoznak az oktatás támogatása mellett. Light A Billion Lives kampányt is ebből az adományból támogatják, ami olyan elmaradott területeken biztosít napenergiát ahol nincs áram.

bbc.com

sesyle

2008. 11. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 11. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Indiában a következő Live Earth cikk képei
Live Earth - Indiában a következő Live EarthLive Earth - Indiában a következő Live Earth