Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra együtt a No Doubt

No Doubt - Újra együtt a No Doubt

Ismét összeáll a kedvelt zenekar a No Doubt. Hét év csend után ismét visszatérnek Gwen Stefaniék. Új albumot adnak ki, és még arra is marad energiájuk, hogy turnézni induljanak.

Legutoljára 2001-ben hallottunk az amerikai No Doubtról, de csaknem egy évtizedes kihagyás után újra köztünk vannak, turnéra indulnak, és még új korong is kerül a boltok polcaira. A csapat tagjai már alig várják, hogy színpada léphessenek, hiszen elég rég volt már, amikor ebben a formációban zenéltek együtt. A tagok szerint mindenkinek hiányzik már az élő koncert varázsa. „Úgy érzem magam, mint akit kabinba zártak. Most már itt az ideje, hogy kiálljunk a színpadra.”- mondta Tom Dumont.

No Doubt - Újra együtt a No Doubt

A frontemberen, Gwen Stefanin kívül 2008 elején a banda már stúdióba vonult, hogy felvegyék az új dalokat, azonban Gwen terhessége miatt csak később tudott csatlakozni. De most már ő is izgatottan várja az eseményeket: „Úgy gondolom, mennünk kell. Nem szabad tovább várnunk. Felkapjuk a babákat, viszünk bébiszittereket és mehet is a turné. – írta a bbc.com

A kihagyás alatt sem vonták meg magukat rajongóiktól a bandatagok, hiszen Gwen Stefaninak két stúdióalbuma jelent meg, a csapat többi tagja pedig producerkedéssel vagy éppen szóló munkával foglalta el magát.

sesyle

2008. 11. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 11. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 11. 28. 10:34
Juppppíjéééé

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra együtt a No Doubt cikk képei
No Doubt - Újra együtt a No DoubtNo Doubt - Újra együtt a No Doubt