Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A fantasztikus Il Divo visszatért!

Il Divo - A fantasztikus Il Divo visszatért!

A világ legkedveltebb opera kvartettje miután meghódította ez egész világot, két év után új albummal tér vissza, mely az eddigi pályafutásuk legdinamikusabb, legszínesebb és legváltozatosabb korongjának ígérkezik – szó szerint - „The Promise” címmel.

Az emberek bizonyára meglepődnek az új albumon. Az volt a célunk, hogy most valami egészen mást alkossunk, mint az előző albumainknál, több dinamikát és sokszínűséget vittünk bele. Úgy érezzük, most egybeolvadt a személyiségünk és most egy nagyon kiforrott zenei anyagot készítettünk” – nyilatkozta az amerikai tenor, David Miller.

A sokszínű új albumon ismert dalok feldolgozásai hallhatóak, többek között a Frenkie Goes To Hollywood „The Power Of Love” , Leonard Cohen „Hallelujah”, Lara Fabian „Adagio” és az ABBA „Winner Takes It All” c. dala. A Power Of Love című dalt még egyik együttes sem dolgozhatta fel eddig, a Winner Takes It All című dalnak pedig az az érdekessége, hogy spanyol szövegét az ABBA eredeti tagjai írták, mert annak idején maguk szerették volna felénekelni ezt a változatot. A lemezen, ahogy az előző albumoknál is, Steve Mac (Steve McCutcheon) producer működött közre.

A normál cd mellett egy luxus kivitelű CD+DVD is kapható lesz, melynek DVD részén három dal koncertfelvétele és egy 5 perces interjú is helyet kapott. Első klip pedig az „Amazing Grace”.

Jónap Tamás

2008. 11. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 11. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A fantasztikus Il Divo visszatért! cikk képei
Il Divo - A fantasztikus Il Divo visszatért!