Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Meghalt Flipper Öcsi

Hungária - Meghalt Flipper Öcsi

Kedden éjjel a Hungária együttes énekese és a Dolly Roll egykori énekese, Flipper Öcsi, eredeti nevén Jeszenszky Béla Tibor Székesfehérvárott, a Fejér Megyei Szent György Kórházban hunyt el.

Kedden halt meg a magyar zenei élet egyik nagyja Flipper Öcsi. Egy hónappal ezelőtt került kórházba, majd kezelések sora következett. Hetek óta küzdöttek életéért a kórház szakemberei, többször került intenzív osztályra is, állapota az utóbbi időben javulni látszott, a próbálkozások azonban mind hiába folytak. Flipper Öcsi 46 éves volt. Az intézményben nem erősítették meg a zenész halálát, és kihangsúlyozták, hogy a vele kapcsolatos eseményekről csakis a család adhat felvilágosítást.

Hungária - Meghalt Flipper Öcsi

Flipper Öcsi 1982-ben lett a Hungária tagja, a nagyközönség számára a Flipper című számmal mutatkozott be. Gyermekkorától zenélt, dobolni, csellózni tanult. A Hungária feloszlása után, 1983-ban a Dolly Rollhoz csatlakozott. Legnagyobb slágerei közt nem kisebb alkotások szerepelnek, mint a Gina és az Arrivederci Amore. 1987-ben másodmagával kilépett az együttesből, hogy megalapítsák a Step együttest. 1991-ben szólókarrierbe kezdett, első lemeze a Homokot szór a szemembe, második lemezének címe Más leszek én. 1998-ban egy nagysikerű koncert erejéig az újra összeálló Dolli Rollal lépett fel. Utolsó munkája a Tedd a szívedre a kezed.

MTI

sesyle

2008. 11. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 11. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 11. 27. 0:07
jóvolt vele a doli roll
Vendég 2008. 11. 27. 12:45
Nagyon sajnálom. Megint elment valaki, akit sokan szerettek.Szenzációs hangja volt, csak nem sikerült talpon maradnia. (Sík olga néni és Domahidi László a megmondhatói, hogy nem a hangjában volt a hiba) A hiba, valahol bennünk van...
Dody 2008. 11. 27. 12:51
Ciao Öcsi!"Egyszer élsz,nem lesz többé alkalom.,,De a szivűnkben örökké élni fogsz.Nyugodj békében. Dody Ercsiből
Vendég 2008. 11. 29. 11:56
nem kellett volna annyit innia

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Meghalt Flipper Öcsi cikk képei
Hungária - Meghalt Flipper ÖcsiHungária - Meghalt Flipper Öcsi