Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Amy Winehouse már nem drogokon él?

Amy Winehouse - Amy Winehouse már nem drogokon él?

Az elmúlt hónapokban nem éppen munkásságáról volt híres a popénekesnő. Botrányaitól, hirtelen rosszulléteitől volt hangos a sajtó. Most megint egy újabb „korházsztori” következik.

Amy Winehouse az utóbbi időben nem igazán lopódzott be rajongói szívébe, ellenkezőleg, mintha inkább kifele tartana onnan. Az elmúlt hónapokban Amynek több, nagy lehetősége lett volna arra, hogy még feljebb tornázza népszerűségét a popzenét kedvelők körében. Ha már a nagy sanszoknál tartunk, vegyük alapul az új James Bond film dalát. Ott volt az esély eldobta magától. Volt tüdőbeteg, sosem tagadta drogfüggőségét, de ez a havi korházba vonulgatás már egy kicsit sok. Ezek után, talán apja kérésének is eleget téve, úgy gondolta ráfér egy kis pihenés, bevonult drogelvonóra.

Amy Winehouse - Amy Winehouse már nem drogokon él?

Az elmúlt egy hónapban többször is beszállították a korházba rosszullétei miatt. A mostani diagnózis szerint valamelyik korábban felírt gyógyszerre reagált rosszul a szervezete, ezért volt manapság gyenge. Még természetesen benntartják, hogy kiderítsék, mi okozza pontosan a tüneteit.

Ugyan nem vagyok orvos, és tény, Amy talán most az egyszer komolyan gondolja, hogy megszabadul függőségétől. De kérdezem én, mi van akkor, ha Amy az eddig bevitt drogadagját nem tudatosan, de pótolni tudja a töménytelen mennyiségű gyógyszerrel?

Hűséges rajongóinak jó hír, hogy Amy ugyan már elkezdte új lemezét készíteni, de a „kényszerleállások” miatt beláthatatlan időn belül jelenik meg.

sesyle

2008. 11. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 11. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Amy Winehouse már nem drogokon él? cikk képei
Amy Winehouse - Amy Winehouse már nem drogokon él?Amy Winehouse - Amy Winehouse már nem drogokon él?