Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Perel a Blink 182 dobosa a repülőgép baleset miatt

Blink 182 - Perel a Blink 182 dobosa a repülőgép baleset miatt

Travis Barker még szeptemberben szeretett volna utazni repülőgépen, ám a felszállás nem sikerült túl fényesre. A gép nem tudott a levegőbe emelkedni, elhagyta a kifutópályát, majd egy közeli útra tévedt, ahol felrobbant.

A balesetet csodával határos módón ketten is túlélték, Travis Barker a volt Blink 182 dobosa és zenésztársa, Adam Goldstein. Négyen meghaltak a katasztrófában. Barker harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, melyek még sokáig nyomot hagynak testén. A dobos beperelte azt a céget, amelyik fenntartotta, és üzembe helyezte a repülőgépét. A dobos szerint a gép alkalmatlan volt a repülésre, felkészületlen állapotban engedték útjára, azt is kijelentette, szerinte nem hozzáértő emberek vezették a járművet.

Blink 182 - Perel a Blink 182 dobosa a repülőgép baleset miatt

"Ha nem vagyok a gépen, akkor nem lennének harmadfokú égési sérülések az egész testemen, és ma is tudnék olyan dolgokat tenni, amire a normális emberek képesek. Nem én kértem, hogy történjen meg ez a baleset, ha valami rosszul sül el, akkor ilyen esetekben az áldozatoknak kárpótlás jár. Elvesztettem két barátot is a robbanásban, őket már semmi sem hozza vissza" - jelentette ki Barker.

De nem Travis Barker az egyetlen, aki bírósághoz fordult. Szintén pereskedik a dobos balesetben elhunyt testőrének édesanyja is. Barker úgy véli, 25 ezer dollár enyhítené fájdalmait.

Pozitívum is van azért a balesetben. A 2005-ben feloszlott Blink 182 tagjai, Barker balesete után összedugták a fejüket és arra az egyhangú megállapodásra jutottak, hogy jó esély van arra, hogy összeálljanak és folytassák a közös zenélést.

est.hu

sesyle

2008. 11. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 11. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 11. 29. 17:46
Biztos iszonyat lelki erő kell ahoz hogy az egészet mint lelkileg mint testileg fel tudja dolgozni, sőt két közeli barátját már soha nem kapja vissza. Viszont az ex-e Sahanna akinek most nem rég adot ismét egy gyűrűt, mindenben melette van, eszt becsülüm bennük, se vele se nélküle kapcsolatban élnek, de a végén mindig egymás melett kötnek ki. Szal Shanna sokat segíthet feldolgozni a történteket.
Vendég 2009. 07. 05. 3:28
Nekm zenei és stílusbeli példaképem Travis . Imádom !!! Hálát adok mindennek,hogy túlélte ! RIP Chris . :( :,( F.sas.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Perel a Blink 182 dobosa a repülőgép baleset miatt cikk képei
Blink 182 - Perel a Blink 182 dobosa a repülőgép baleset miattBlink 182 - Perel a Blink 182 dobosa a repülőgép baleset miatt