Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

P. Diddy már készül a Bond-filmszerepre

Puff Daddy - P. Diddy már készül a Bond-filmszerepre

Először mi is röhögőgörcsöt kaptunk, mikor megtudtuk, hogy P. Diddy szeretne lenni a következő James Bond. A rapper azonban olyannyira komolyan gondolja a dolgot, hogy forgatott egy félmillió dolláros kisfilmet. Nézze meg!

I Am King

P.Diddy néhány hónapja beszélt először arról, hogy szívesen eljátszaná James Bondot a következő 007-es moziban. A sztár nem a levegőbe beszélt, hiszen nemrég fogta magát és New Yorkból átrepült dél-Franciaországba, hogy leforgasson egy ún. „kedvcsináló” Bond-videót. A filmen Diddy szmokingban virít enyhén hiányos öltözetű hölgyek társaságában, próbál jó dögösen nézni, és még jet-skizik is.

Puff Daddy - P. Diddy már készül a Bond-filmszerepre

„Van egy fekete elnökünk, el kellene gondolkoznunk azon, hogy legyen egy fekete James Bondunk is” – nyilatkozta a 39 éves zenész a video kapcsán. A filmecske természetesen – amit fentebb Ön is megnézhet – a sztár új parfümjét, az ’I Am King”-et is hivatott reklámozni.

Diddynek egyébként akár reális esélye is lehet a 007-es ügynök megformálására, hiszen kisebb B-kategóriás filmekben már felbukkant, ráadásul jövőre a CSI: Miami című sorozatban is láthatjuk, mint törvényszéki ügynök. Az viszont biztos, hogy a következő James Bond-moziban még Daniel Craig játssza a főszerepet. Meg reméljük, hogy utána is…

Juhász Gergely

2008. 11. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 11. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

P. Diddy már készül a Bond-filmszerepre cikk képei
Puff Daddy - P. Diddy már készül a Bond-filmszereprePuff Daddy - P. Diddy már készül a Bond-filmszereprePuff Daddy - P. Diddy már készül a Bond-filmszerepre