Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Befellegzett a Pussycat Dollsnak?

The Pussycat Dolls - Befellegzett a Pussycat Dollsnak?

Sajnos a lányok új albuma, a Doll Domination nem fogy kellően, s legújabb kislemezük, az I Hate This Part sem elég népszerű. Az okokat csak találgatni tudjuk. A csapat bukása sajnos elég közel van...

A Pussycat Dolls legújabb lemeze, a Doll Domination mindössze 7 hetet töltött az amerikai lemezeladási lista, a Billboard TOP 100-as listájában, amely hatalmas csalódásnak számít, ugyanis debütálólemezük, a PCD több mint 1 évet (!) töltött a legjobb 100-as mezőnyben. Míg a Doll Domination-ből eddig mindössze 170,000 példányt értékesítettek az USA-ban, addig a PCD-ből majdnem 3 milliót (szintén csak az USA-ban).

Az I Hate This Part-nak nem sikerült a Billboard Hot 100-ba bejutnia, és valószínűleg már nem is fog, hisz már több mint egy hónapja jelent meg. A dal sajnos nem ér el olyan sikereket, hogy az album eladását megtudná növelni.

De minek köszönhető a gyenge szereplés? Véleményem szerint - mint ahogyan azt a Doll Domination lemezkritikámban leírtam - a közönség nem szereti a csapatban, hogy csak Nicole énekel egyedül, a többiek pedig ugra-bugrálnak körülötte. Ezt több helyen olvastam, például a lányok hivatalos weboldalán.

A Doll Domination-ből eddig világszerte 485,000-et adtak el, és már ki is esett a World Albums TOP 40-es listájából, ami ha így marad, akkor hatalmas bukásra számíthatnak a lányok.

A lemezt, és a Pussycat Dolls sorsát csak egy olyan megklippesített szám mentheti meg, ami valóban nagyon ütős, talán pörgősebb típusú, akárcsak a When I Grow Up. Ha a dal nagyon jó helyezéseket érne el a slágerlistákon, a Doll Domination valószínűleg visszatérhet az albumeladási listákra.

Luxi

2008. 11. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2008. 11. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Befellegzett a Pussycat Dollsnak? cikk képei
The Pussycat Dolls - Befellegzett a Pussycat Dollsnak?