Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mark Wahlberg szégyelli a múltját

Mark Wahlberg - Mark Wahlberg szégyelli a múltját

A családból először Donnie Wahlberg vált ismertté az idén újjáalakult New Kids on the Block tagjaként, majd fokozatosan a nála nem egész két évvel fiatalabb, 1971. június 5-én született öccsére, Markra is egyre több fény vetült. A kilencvenes évek elején, amikorra a bostoni fiúcsapat elveszítette rajongótáborának jelentős részét, Mark már jóval népszerűbb volt bátyjánál.

Együttese, az 1991 és 1993 között működött Marky Mark and the Funky Bunch két albumot készített: 1991-ben a Music for the People, 1992-ben a You Gotta Believe címűt. A rapper a formáció feloszlása után Prince Ital Joe-val rögzített két nagylemezt: 1994-ben a Life in the Streets címűt, 1995-ben a The Remix Albumot. A Funky Bunch-csal a Loleatta Holloway közreműködésével készült Good Vibrations, Prince Ital Joe-val a Happy People című dala maradt fenn leginkább – még manapság is el lehet őket csípni a rádióállomások műsorain. Mark sikereihez nagyban hozzájárultak emlékezetes fehérneműs fotói. Közben 1993-ban megkezdődött színészi karrierje, és a mozivásznon jóval nagyobb népszerűséget ért el, mint a könnyűzenében, a mai napig kedvére csemegézhet a felkínált forgatókönyvek között. Ebből kiindulva nem is meglepő a mostani bejelentése.

Mark Wahlberg - Mark Wahlberg szégyelli a múltját

A Funky Bunch nevű csapat The Funk Bs néven tavasszal újra összeállt, Mark viszont nem csatlakozott egykori társaihoz. Elmondta, hogy soha többé nem akar rappelni, és mindent megtesz azért, hogy három gyermeke sose szembesüljön a zenei múltjával. „Ki kell találnom, hogyan semmisíthetném meg a bizonyítékokat” – nyilatkozta. (Vasárnap)

Puha József

2008. 12. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2008. 12. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 12. 03. 19:46
Pedig nem ciki ez... Régen kultusz volt a zenéje...:D Ma pedig jó színész!
Vendég 2008. 12. 03. 23:17
Az akkor volt, fiatalabb volt, úgy is szerettük és így is szeressük. Benőtt a feje lágya.. :) De a múltat drága Mark nem lehet csak úgy ripsz-ropsz semmissé tenni. Nagyon jó zenéket hozott össze, ezen nincs mit szégyellni. És egyszer úgyis megtudják a gyerekek, hogy mit csinált egykoron. Amit viszont tényleg takargatnia kellene az a sittes, dileres, drogos Mark.. Ezt inkább..

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mark Wahlberg szégyelli a múltját cikk képei
Mark Wahlberg - Mark Wahlberg szégyelli a múltjátMark Wahlberg - Mark Wahlberg szégyelli a múltját