Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mrs. Columbo bemutatkozó koncertet ad!

Galambos Dorina - Mrs. Columbo bemutatkozó koncertet ad!

Bár elsőre nekem a rapper Columbo jutott eszembe a névről, másodszorra pedig a Peter Falk által játszott filmbeli nyomozó; az elnevezés valójában egy friss, lányokból álló zenekart takar. Bemutatkozó koncert: december 2 – Alcatraz.

A négy hölgy - Galambos Dorina (ének), Idrányi Ildikó (dob), Miseta Szandra (zongora) és Hudák Zsófi (nagybőgő) - a hozzájuk illő, általuk kedvelt dalokat dolgozzák fel smooth jazz stílusban. A csapat egy exkluzív party-n alapította meg a Mrs. Columbo-t. Az eredetileg egyetlen fellépésre összeverbuválódott zenekar végül úgy döntött, együtt marad, így most mindenki megismerheti őket. A név visszafogott feminizmusával a célt is kijelölte. Mivel Mrs. Columbo-t soha, senki sem láthatta, a titokzatos és egyben tökéletes nő rejtélyét feszegeti. Vajon létezik-e ez a tökéletes nő, s ha igen, milyen tulajdonságokkal rendelkezhet igazából és hol akadhatunk rá? Bár a zenekar tagjai egyenként is megállnák a helyüket, Mrs.Columbo szerepében együtt biztosan megalkotnák a tökéletes nőt.

A zenekar játékmódja a 60-as évek populáris jazz, mára már retro érzését idézi meg. Mindezt könnyed eleganciával fűszerezi meg a dalválasztás. Tina Turner, Madonna és Cindy Lauper ‘80-as évekbeli slágereitől néhol Eta James-ig és Ella Fitzgerald-ig visszatekintve a zenekar repertoárja nagyon széles spektrumon mozog.

stanley

2008. 12. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2008. 12. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mrs. Columbo bemutatkozó koncertet ad! cikk képei
Galambos Dorina - Mrs. Columbo bemutatkozó koncertet ad!