Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Néhány szó az év koncertlemezéről!

Sugarloaf - Néhány szó az év koncertlemezéről!

Alig pár hete lehet kapni a boltokban a Sugarloaf Stereo című koncert CD-DVD-jét, szakmai berkekben máris az év legjobb koncertfelvételének kiáltották ki az anyagot. Lássuk, mit mond róla a zenekar énekesnője, Dér Heni!

Luftballon

„Rengeteget dolgoztunk vele – mondja a lemezről - az idén voltunk tizenhárom évesek, és úgy gondoltuk, itt az idő, hogy elkészítsük az első koncert DVD-nket. Nem vagyunk babonásak, sőt a tizenhármas szám inkább szerencsés és misztikus számunkra. Aki látott már minket élőben, azoknak azért ajánlom a Stereo-t, akik pedig csak a klipekből ismernek minket, most átélhetik a közel másfél órás koncertet otthon akár a fotelben ülve!”

Sugarloaf - Néhány szó az év koncertlemezéről!

A koncerten felcsendülnek a legnagyobb Sugarloaf slágerek, mint a Barbie, a Hajnalig még van idő, a Hunny Bunny, az egykor tini himnusznak kikiáltott Vadvirág vagy a főiskolások között a mai napig kult-dalnak számító Ragga II. vízi hulla is.
„Rengeteg extrát halmoztunk fel a DVD-re – folytatja Tóth Szabi gitáros – klipeket, fotókat, a koncertről készült werkfilmet. De amit a legjobban szeretünk, az a Barbie klipünkből kimaradt vicces jelenetek gyűjteménye. A DVD mellé egy audió CD-t is csomagoltunk, így nem csak otthon, hanem akár az autóban vagy bárhol újra és újra átélhetjük a koncertet. Ez az igazi 2 in 1.”

Az albumon a saját dalokon kívül olyan feldolgozás nóták is helyet kaptak, mint például az AC/DC High way to hell című slágere vagy a magyar szöveggel interpretált 99 Luftballon, melyből klip is készült.

stanley

2008. 12. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2008. 12. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Néhány szó az év koncertlemezéről! cikk képei
Sugarloaf - Néhány szó az év koncertlemezéről!Sugarloaf - Néhány szó az év koncertlemezéről!