Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

SUSTAIN – a lüktető dinamizmus hangja

Sustain - SUSTAIN – a lüktető dinamizmus hangja

Egy 2002-ben létrejött kaposvári banda adta ki a napokban első, bemutatkozó lemezét, ami azonban demo-jellege ellenére nyolc számot tartalmaz! Kis zenekar, kis városból, ám annál nagyobb lendülettel és színvonallal!

A Sustain együttes olyan fiatalokból áll, akik a zene szeretete miatt ragadtak hangszereket, és saját erejükből, autodidakta módon sajátították el a dolog művészetét. Walter Péter (basszgitár), Schütz Ádám (gitár) és Sipos Tamás (dob) jópár éven át építgették saját zenei világukat, s rengeteg gyakorlás közben és után adtak örömzenélős koncerteket Kaposváron először a barátaiknak, aztán az idő múlásával egyre nagyobb körnek. Rajongóik lettek egészen különböző korosztályba tartozó és más zenét kedvelő emberek. Ennek pedig elsődleges oka, hogy a Sustain sokféle zenei irányzatból merített, megihlette többek között zenéjüket a System of a Down, a Soulfly és a Deftones hangzásvilága; mégis képesek voltak egy teljesen egyedi, saját stílus és hangzás kialakítására. Mára pedig felnőttek a feladathoz, hogy a néhány éve hozzájuk csatlakozott Schán Balázzsal (ütőhangszerek) és két vendégénekessel (Nitro a Sick-Room zenekarból és Gőbölös Krisztina a Stereo Bazaart és a The Airborne zenekarokból) kiegészülve elkészítsék első lemezüket, ami demónak indult, azonban kiforrottsága és a konkrét koncepciónak köszönhetően szinte egy teljes stúdióalbummá sikeredett. Egy biztos, hogy nem okoznak csalódást, érdemes őket meghallgatni, koncerten hatalmas bulikat csinálnak. A music.hu-n olvasható lesz lemezajánló is hamarosan az új Sustain-lemezről!

stanley

2008. 12. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2008. 12. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

SUSTAIN – a lüktető dinamizmus hangja cikk képei
Sustain - SUSTAIN – a lüktető dinamizmus hangjaSustain - SUSTAIN – a lüktető dinamizmus hangjaSustain - SUSTAIN – a lüktető dinamizmus hangjaSustain - SUSTAIN – a lüktető dinamizmus hangjaSustain - SUSTAIN – a lüktető dinamizmus hangjaSustain - SUSTAIN – a lüktető dinamizmus hangja