Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jön a vég a Black Eyed Peas-nél

Will.I.Am - Jön a vég a Black Eyed Peas-nél

The END - ez lesz a címe a Black Eyed Peas jövő márciusban megjelenő anyagának. Kíváncsi, hogy mire készül Will I Am és miért választotta ezt a baljós címet? Kattintson, és minden kiderül. Amúgy boldog Mikulást!

My Humps

A Black Eyed Peas szakít az eddigi sémákkal és hagyományokkal, az együttes jövő márciusban egy egészen különös kiadványt dob a piacra. Az album a ’The END” címet viseli, ám ez nem arra utal, hogy Will I Am együttese befejezné a munkát. A cím ugyanis egy mozaikszó, ami a „The Energy Never Dies” szavak kezdőbetűiből lett kirakva.

A BEP ezzel is azt hangsúlyozza, hogy minden eddiginél nagyobb energiát mozgósítottak az új anyag elkészítéséhez, ami jóval több lesz, mint egy egyszerű nagylemez.

Will.I.Am - Jön a vég a Black Eyed Peas-nél

„A The END nem más, mint egy napló. Amikor kijön, 12 dalt tartalmaz majd, de másnap már 100 felvétel lesz rajta, plusz 50 vázlat és 1000 blogbejegyzés. Ez a kiadvány szakít az eddigi sémáinkkal. Mit ér egy lemez, amin van 12 dal, és azokat az emberek egy kattintással leszedik, majd felpakolják a netre? Ez az anyag nem csak egy album lesz, többé nem adunk ki albumot” – mondta az együttes frontembere.

Ez a sejtelmes kijelentés minden bizonnyal azt jelenti, hogy a ’The END’ egy 12 dalból álló korong lesz, amivel az internet segítségével egy tucatnyi tartalomhoz tudunk majd hozzáférni – de persze csakis akkor, ha megvásároljuk a nagylemezt. Ügyes ötlet!

Juhász Gergely

2008. 12. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 12. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jön a vég a Black Eyed Peas-nél cikk képei
Will.I.Am - Jön a vég a Black Eyed Peas-nélWill.I.Am - Jön a vég a Black Eyed Peas-nélWill.I.Am - Jön a vég a Black Eyed Peas-nélWill.I.Am - Jön a vég a Black Eyed Peas-nél