Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney, a divattervező

Britney Spears - Britney, a divattervező

A héten Heidi Klum is ott volt Britney Spears 27. születésnapi buliján a New York-i Tenjune nightclubban. Seal felesége nemcsak egy ajándékkal, hanem egy nagyon komoly üzleti ajánlattal is megkereste az énekesnőt.

Womanizer (Live)

A héten Heidi Klum is felköszöntötte Britney Spearst 27. születésnapján New Yorkban. A híres modell egy komoly ajánlattal is megkereste az énekesnőt, Heidi ugyanis azt szeretné elérni, hogy Britney legyen a következő sztárvendég ’Project Runaway’ című tévéműsorában. Ebben a showban kezdő divattervezők versengenek egymással, a nyertes pedig szerződést kap majd az egyik legnagyobb divatcégtől.

Britney Spears - Britney, a divattervező

Egyelőre nem tudni, hogy Britney elfogadja-e az ajánlatot, de az kétségtelen, hogy a vendégszerepléssel mindenki jól járna. Heidi műsora ugyanis gyengélkedik, Spears közreműködése pedig valószínűleg megdobná a nézettségi adatokat. Ráadásul ezzel az énekesnő a nemrég megjelent ’Circus’ című albumának is remek reklámot csinálhatna.

Britney előtt egyébként olyan nevek vendégeskedtek már Heidi műsorában, mint Sarah Jessica Parker, Natalie Portman, vagy éppen Victoria Beckham.

Juhász Gergely

2008. 12. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 12. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 12. 09. 18:18
sztárfigyusz "Csé"... ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Britney, a divattervező cikk képei
Britney Spears - Britney, a divattervezőBritney Spears - Britney, a divattervezőBritney Spears - Britney, a divattervezőBritney Spears - Britney, a divattervező