Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

St. Martin új lemeze egy különleges zenei utazásra hív

St. Martin - St. Martin új lemeze egy különleges zenei utazásra hív

Régen nem hallottunk semmit az ismert előadóművészről. Ideje volt már egy új korongnak is, főleg így a közelgő ünnepekre való tekintettel. Az anyagra a forró tengerparti országok hangulatát tökéletesen megidéző ismert dallamok és slágerek feldolgozásai kerültek. A hideg ellen ezt hallgatva is egy picit feltöltődhetünk.

Az album elkészítésénél a hangszeres szólistának ez alkalommal is az utazásai során ért élmények adták a fő ihletet: „Illatok és ízek, dallamok és rímek! Egy különleges súlytalan, simogató érzést keltettek bennem. Ezeket tovább szeretném adni közönségemnek, hallgatóságomnak természetesen dalban és persze versek formájában is. Meghívom az utazni vágyókat a mediterrán vidékére, meg egy kicsit azon túlra is. Sőt! Az időutazást is garantálom!” – meséli St. Martin a Mediterrán éjszakák c. lemezéről.

St. Martin - St. Martin új lemeze egy különleges zenei utazásra hív

A dalokat szaxofon mellett pánsípon is megszólaltatja a művész, hiszen az utóbbi időben már a pánsíp is ugyan olyan fontos szerepet tölt be az életében, mint a szaxofonok.

Külön érdekesség Matt Bianco, Undercover c. szerzeményének feldolgozása, amivel St. Martin Matt munkássága előtt kíván tisztelegni. Matt Bianco magyarországi látogatása alkalmával St. Martin személyesen adhatta át az elkészült dalt. A találkozás emlékét egy közös fotó és pár kedves szó Matt-től, őrzi az elkészült CD borítón.

Az új dallamok mellett néhány verssel is megajándékozza közönségét, amikből még közelebbről megismerhetjük az előadóművész különleges világát.

Jónap Tamás

2008. 12. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 12. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

St. Martin új lemeze egy különleges zenei utazásra hív cikk képei
St. Martin - St. Martin új lemeze egy különleges zenei utazásra hívSt. Martin - St. Martin új lemeze egy különleges zenei utazásra hív