Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az FBI tartóztatta le DMX-et

DMX - Az FBI tartóztatta le DMX-et

A rappert az FBI fogta el, miután menekülőre fogta a dolgot és nem jelent meg bíróságon. Az Arizonai Rendőrség letartóztatási parancsot adott ki ellene, és egy 5000 dolláros díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek, miután nem jelent meg a múlt hét pénteki bírósági tárgyalásán.

Ügyvédje, Bradford Cohen számolt be az MTV Newsnak arról, hogy ügyfelét FBI ügynökök vették őrizetbe Scott Storch producer Miamiban található nyaralójában. Hozzátette, hogy nem tud a Storch és ügyfele közötti személyes kapcsolatról, vagy hogy Storch otthon lett volna-e a leltartoztatáskor. A hírek szerint egy meg nem nevezett nő adta a fülest az Arizonai rendőrségnek, miután hallott a nyomravezetői díjról.

DMX - Az FBI tartóztatta le DMX-et

A rappert többször is letartóztatták az elmúlt években Arizonában és több bírósági tárgyaláson sem jelent meg. A 37 éves rappert, polgári nevén Earl Simonst több letartóztatták drog birtoklás, hamis személyazonosság használata és állatokkal szemben tanusított kegyetlen bánásmód miatt, de eddig még nem ítélték el.

Jelenleg börtönben van a szerdáig esedékes bírósági kihallgatásáig, azt követően pedig valószinűleg 15 napon kiadják az Arizonai hatóságoknak. Az óvadék elleni szabadlábra helyezést valószinűleg elveti a bíróság.

vazze

2008. 12. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vazze 2008. 12. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 12. 23. 10:01
ha elitélik tré lesz mertakkor se film se zene...
Vendég 2009. 04. 16. 11:53
Úgyis ki jön van pénz:D
Vendég 2009. 08. 17. 12:04
sziasztok tuti h kijön megoldja ugyan ugy mint ahogy eddig is! nem tudjátok h mikor lesz koncertje itt a közelbe? kösz hali

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az FBI tartóztatta le DMX-et cikk képei
DMX - Az FBI tartóztatta le DMX-etDMX - Az FBI tartóztatta le DMX-et