Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nagylemezeket túlnövő cirkusz

Take That - Nagylemezeket túlnövő cirkusz

A legtöbb európai zenepiacon egyszerre, múlt hétfőn került a boltokba a Take That és Britney Spears stúdióalbuma szinte azonos címmel, mindössze egy névelő az eltérés. A manchesteri csapaté a The Circus, a Mississippi államból származó énekesnőé a Circus címet kapta.

Mark Owen elmondta, alaposan kiakadtak azon, hogy Britney is ezt a címet választotta. „Amikor tudomást szereztünk róla, úgy éreztük, tönkreteszi a munkánkat. Fontolóra vettük a címváltoztatást, de nem találtunk jobbat, ez szimbolizálja leginkább a dalokat. Ráadásul akkor már a CD-borító is készen volt. Tudom, mostanában nem alakultak valami fényesen Britney dolgai, úgyhogy azt kívánjuk neki, legyen sikeres a lemeze, de bárcsak más címet adott volna neki” – nyilatkozta az énekes.

Take That - Nagylemezeket túlnövő cirkusz

A kvartett egy másik tagja, Gary Barlow nem volt ennyire kímélő, csúnyán beszólt a pophercegnőnek, aki az énekes tehetségeket kereső brit The X Factor című tévéműsor egyik adásában nem élőben énekelt. „Hihetetlen, tátog egy olyan műsorban, ahol a versenyzőknek értelemszerűen élőben kell bizonyítaniuk tehetségüket. Britney sokkal híresebb annál, mint amit valójában megérdemel” – mondta. Gary is foglalkozik tehetségkutatással, saját cége van, amely a Universal Music részére toboroz újoncokat. Gyakran felbukkan London különböző klubjaiban, tehetségek után kutatva. (Új Szó)

Puha József

2008. 12. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2008. 12. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nagylemezeket túlnövő cirkusz cikk képei
Take That - Nagylemezeket túlnövő cirkuszTake That - Nagylemezeket túlnövő cirkusz