Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Átevez a divatszakmába Kanye West

Kanye West - Átevez a divatszakmába Kanye West

Kanye két dologban nagyon jó: a zenében és a divatban. Az egyikben már mindent elért, így most rágyúr a másikra. A rapper Londonba készül, hogy tökélyre fejlessze divattervezői képességét, amit a párizsi és a milánói divathéten szeretne kamatoztatni.

Stronger (Live)

Kanye West nemcsak a popiparban számít nagyágyúnak, hiszen a rapper már a divatszakmában is letette névjegyét. Kanye-nak ugyanis van egy saját tervezésű kollekciója, a Past Tell Clothing, amelyről igen elismerősen nyilatkoznak az amerikai divatmágnások. A sztár 2009-ben nyitja meg első saját Past Tell üzletét Chicagoban, aztán pedig New Yorkban, Los Angelesben és San Franciscoban is meg lehet majd vásárolni a Kanye által tervezett ruhákat.

Kanye West - Átevez a divatszakmába Kanye West

A rapper éppen emiatt utazik hamarosan Londonba, hiszen szeretné megismerni a divatszakma minden csínyját-bínyját. Kanye a Louis Vuitton központjában fogja eltölteni „tanulóidejét”, és azt tervezi, hogy utána a milánói és a párizsi divathéten is bemutatja a kollekcióját.

„Én csupán szeretnék valami mást is csinálni a zene mellett – valami olyat, ami teljesen normális. Nem akarok életem végéig minden hétvégén rapelni” – mondta a hírrel kapcsolatban Kanye.

Juhász Gergely

2008. 12. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 12. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 12. 19. 22:47
jól teszi(:jó cuccok, jó zene. bár itthon még 10év múlva is az lesz, h ami nem retro meg nem gunit az fos...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Átevez a divatszakmába Kanye West cikk képei
Kanye West - Átevez a divatszakmába Kanye WestKanye West - Átevez a divatszakmába Kanye WestKanye West - Átevez a divatszakmába Kanye WestKanye West - Átevez a divatszakmába Kanye West