Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Barátok közt - immáron könyv és DVD formában is!

Barátok közt - Barátok közt - immáron könyv és DVD formában is!

Ritkán írunk ilyesmiről, de ezt mi sem hagyhatjuk ki: a népszerű sorozat 10 éves fennállásának alkalmából a sorozat készítői két meglepetéssel kedveskednek a rajongóknak: egy könyvvel és egy DVD-vel!

Magyarország legnépszerűbb napi drámasorozata vagy inkább családregény. Olyan regény, melynek mi magunk vagyunk a hősei. Vagy lehetnénk akár, hiszen önmagunkra ismerhetünk a szereplők sorsában. Nap, mint nap úgy figyelhetjük ezt az életmesét, mintha csak kikönyökölnénk a Mátyás király téri ház gangjáról és lebámulnánk az udvarra.

Mi történik velük holnap, holnapután? Legalább kétmilliónyian tudni szeretnénk. Berényiék, Kertészék, Novákék sorsában tíz éve mi is osztozunk. Tíz éve robbant be az életünkbe a Barátok közt, s 10 éve milliók ülnek le naponta a TV elé, hogy nyomon követhessék a legnépszerűbb magyar sorozat szereplőinek életét!

A Barátok közt sorozat hatalmas rajongótáborának kedveskednek a készítők a sorozat 10 éves fennállásának alkalmából egy átfogó, jubileumi kézikönyvvel, mely a kezdetektől napjainkig átöleli a sorozatot, és nem utolsósorban rengeteg érdekességet is tartogat! Egyedül a Hoffer family maradt ki a sokrétű kiadványból...van sejtésünk...

Ezen kívül egy DVD-t is a piacra dobnak a rajongók legnagyobb örömére. De vajon hogyan lehet egy DVD-be sűríteni a Barátok közt elmúlt tíz évét?
Sehogy. Viszont eddig soha nem látott pillanatoknak is tanúja lehet! Kíváncsi arra, hogyan indult a sorozat? Milyenek voltak az első szereplőválogatások? Miről szólt az első epizód? Mik voltak a legemlékezetesebb jelenetek a szereplők szemszögéből? Sőt, milyen lehet, ha végre mi is játszhatunk egy jelenetben?

A népszerű sorozat rajongótáborának kedveskedik a kiadó a sorozat 10 éves fennállásának alkalmából egy átfogó, színes és extrákkal teli különleges kiadással, mely nem hiányozhat a sorozatot szeretők polcáról!

Luxi

2008. 12. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2008. 12. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Barátok közt - immáron könyv és DVD formában is! cikk képei
Barátok közt - Barátok közt - immáron könyv és DVD formában is!