Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Barátnőjétől kapott ultimátumot Robbie Williams

Robbie Williams - Barátnőjétől kapott ultimátumot Robbie Williams

Robbie nemrég 7 millió fontért vett magának egy kis kuckót az Angliai Wiltshire-ben, ahova barátnőjével szeretett volna letelepedni. Így a Take That feltámadásának küszöbén igencsak jó ötletnek tűnt a beruházás, barátnője reakciójára azonban aligha számított: Válassz, én vagy a Take That.

Az énekes barátnője, a 29 éves Ayda Field nem kíván Angliába költözni, inkább (alig-alig döcögő) színésznői karrierjét próbálja építgetni. Ha Robbie ki akar tartani a kapcsolat mellett, neki kell Kalifornia és Anglia között ingáznia.

„Komoly csapásként érte a döntés Robbie-t. Úgy érezte minden a helyére került – hazaköltözik Angliába, újra összeáll a Take That, mindez élete szerelmével az oldalán. Ayda pedig hirtelen mindent összekuszált. Robbie le szeretett volna telepedni végre, családjával és régi barátaival tölteni idejét.” – mondta egy közeli forrás.

Robbie Williams - Barátnőjétől kapott ultimátumot Robbie Williams

Mindeközben nem kizárt, hogy Robbie is tagja lesz az újraalakuló szupercsapatnak, erről a Take That frontembere a következőket nyilatkozta: „Igazán élvezzük Robbie társaságát és sokat beszélünk vele mostanában. Jó, hogy újra közelebb került hozzánk. Végre rendbe rakta az életét és jól érzi magát. Robbie jövőre még nem fog velünk turnézni, egyéb elfoglaltságai vannak. De nem zárjuk ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben ő is újra a csapat tagja lehessen.”

vazze

2008. 12. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vazze 2008. 12. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 12. 16. 19:07
ez jó lesz legközelebb? jövő kedden? (12.23.)? sztárfigyusz? ;-P --- képzelje! papíron ott lakom Öntől 100 méteren belül! - mer' így kevesebb mint a harmadáér' veszek bérletet január elsején a dagonyába. (elfordu'tam áN még akko' is, amíg arra jártam 12.11. csüt. du. a fiktív "szállásadómná'" - tehát nem bámu'tam be Önökhö' - mer' aSSe tom, meLLik az, komolyan! ;-P (szerintem akko' is "el vÓt" pl. Bp.?)
Vendég 2008. 12. 16. 22:45
? "Regisztráció időpontja 2006. május 3. Utolsó bejelentkezés december 16., 22:21" -- ja! teCCik a Zúj szavazás a honlapjukon? sztem "ő" készíthette, mer' mostanába' egyfolytába' az a témája! a Zajándékozás meg a pénz. nagyon összecseng ez a mai feltett "szavazással". csináltam nem rég +33 "szavazatot az alján, a "semmi"-nek. ahogy szoktam korábban alul sok "szavazat" lesz... ;-P (ja, és "Pandúrovákat" nem szólítok áN le soha. nem hiányzik a gond.) ;-P
Vendég 2008. 12. 23. 18:24
NA UGYE! ;-pppp "Regisztráció időpontja 2006. május 3. Utolsó bejelentkezés december 23., 18:08" ;-))))) hol volt nappal? :-P
Vendég 2008. 12. 23. 18:26
Tehát! elolvasta!... ;-)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Barátnőjétől kapott ultimátumot Robbie Williams cikk képei
Robbie Williams - Barátnőjétől kapott ultimátumot Robbie WilliamsRobbie Williams - Barátnőjétől kapott ultimátumot Robbie Williams